Am testat: selfie stick & suport pentru tabletă de la Tellur

Cele două gadgeturi nu sunt neapărat gadget-uri, cât accesorii pentru smartphone și tabletă. Primul nu cred că are nevoie de nici o descriere, damn it, este un selfie stick, probabil cel mai cumpărat gadget al anului 2015! Cel de-al doilea este o bucată de plastic extrem de utilă dacă aveți mașină și copil mic.

Selfie stick Tellur

Selfie stick-ul este foarte bun. Nu spun asta pentru că l-aș fi primit gratuit spre testare, ci pentru că l-am folosit și m-am trezit luându-l cu mine în oraș iar și iar. În general sunt reticentă atunci când vine vorba despre lucruri care mă scot din rutină, din zona de confort. Nu ar trebui să fiu așa și e pe lista mea de „rezoluții” pentru noul an. Doar că atunci când ai pe mână un gadget extraordinar de ușor de folosit, parcă nu-ți vine să nu îl folosești!

selfiestick tellur

Așa se face că am folosit selfie stick-ul inclusiv pentru a o fotografia pe Codiță, cățeaua mea super agitată. Fiind o drăcovenie nouă și nemaivăzută, Codiță se uita foarte atentă la telefon, în loc să se ferească de el, așa cum face de obicei când încerc s-o pozez.

Cum faci ca un cățel agitat să stea cuminte preț de o poză? Dacă te vede că te apropii ca să îi faci poză, sare să te…

Posted by Denisuca.com blog on Thursday, January 7, 2016

Prețul este de 49,99 de lei, la eMAG.

Suportul pentru tabletă de la Tellur

Acest suport are dublă utilitate: poate fi folosit ca suport de GPS, lipit pe parbriz cu ajutorul ventuzei, sau ca suport de tabletă la care copilul tău să se uite la desene animate cât timp călătoriți din punctul A în punctul B. Înțeleg că micuții nu sunt foarte răbdători când merg cu mașina – nu e nimic în neregulă cu ei, mie un drum de o oră – o oră jumate mi se părea interminabil, când eram mică.

Pe parbriz, suportul îți poate ține GPS-ul, ca să îți găsești mai ușor calea…

suport tableta tellur 1

suport tableta tellur 2

Pe spătarul scaunului din față, prins foarte ușor de tetieră, suportul îți asigură liniștea pe parcursul unei călătorii lungi cu mașina în care ai de transportat copii. :)

suport tableta tellur 4

suport tableta tellur 3

Pam pam!

Suportul costă 76,45 lei pe eMAG, în momentul scrierii acestui articol. Poate se mai ieftinește, poate se mai scumpește. E o cheltuială rezonabilă dacă aveți copil și îl luați la drum cu mașina și… evident că se plictisește.

Citiți aici despre camera video pentru mașină tot de la Tellur.

buzzP.S.: Şi voi puteţi testa gratuit unele produse nou apărute pe piaţă. Înscrieţi-vă în comunitatea BUZZstore, completaţi chestionarele şi răspândiţi vorba!

4 thoughts on “Am testat: selfie stick & suport pentru tabletă de la Tellur”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.