Anomalii româneşti

B1 TV dă o ştire cu titlul: „Antena 1, umilită de PRO TV”, în care spune că audienţa PRO TV a depăşit-o cu mult pe cea obţinută de Antena 1 ieri seară, când cele două televiziuni au difuzat Vocea României, respectiv nu-ştiu-ce-altă-emisiune.

Deci cum? B1 TV, în loc să-şi vadă de programele sale triste, îi face reclamă PRO-ului doar pentru că a bătut-o pe Antenă, care e televiziunea pe care ei o urăsc sau ceva?!

Traian Băsescu o susţine pe Elena Udrea la prezidenţiale, dar declară apoi că nici el nu crede că va câştiga, a vrut doar să consolideze poziţia PMP-ului, partidul în care se va înscrie după ce i se termină mandatul.

Mircia Muntean, fostul primar al Devei, PNL-ist cu state vechi, e dat afară din partid, trece pe la PDL şi UNPR înainte de a eşua în PSD ca deputat cu un loc „prins” în urma redistribuirii voturilor. Participă la vizita lui Ponta în Hunedoara, bea cu PSD-iştii şi apoi se urcă la volan, provocând un accident în Deva. Fuge de la locul accidentului, se ascunde în tufe, poliţiştii îl găsesc cu faţa plină de sânge şi apoi, cu căţelul în braţe, declară că nu a condus el, ci Jenică. ”

„Unde-i Jenică, să vină Jenică!”, strigă adevăratul primar al Devei, cum îi place să-şi spună – cam ca adevărata fiică a Mamei Omida. Jenică nu apare, alccolemia adevăratului primar al Devei este de 1 la mie, are deja o condamnare definitivă cu suspendare, deci puşcăria îl mănâncă.

Numai în România.

 

1 thought on “Anomalii româneşti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.