Atria.ro se lansează cu o reducere pentru voi

S-a lansat Atria.ro, magazin online de covoare, perdele şi alte textile pentru decor. Se recomandă drept cel mai prietenos magazin online de covoare, covoraşe, perdele şi draperii, feţe de masă, lenjerii de pat, cuverturi, prosoape si halate de baie de baie.

Marți seară mă luptam cu… simțul estetic și-am făcut un mini-sondaj de opinie pe Twitter: întrebam ce să aleg între roșu și portocaliu, iar după ce au venit câteva răspunsuri, au urmat întrebările. Când am explicat că-i vorba de draperii roșii sau portocalii pentru o încăpere verde, toată lumea a mers pe portocaliu [cum era de așteptat]. Așa că am ales și eu portocaliul, iar acum sunt mândra posesoare a unor draperii din bumbac în culoarea aleasă [mai mult sau mai puțin] de piticu21hdragomir, cristinastiuca, zozo_ro, razvanbb, bloooo și ocike. Mulțumesc, dragilor! Draperiile despre care vorbesc sunt astea: roșii vs. portocalii.

Pe site-ul Atria.ro sunt o mulțime de alte chestii frumoase și foarte frumoase: covoare cu modele simpatice, stickere de perete, halate de baie din bumbac moale [pe încercate, nu e „burtologie”, mama are deja unul] și fețe de masă în culori tari. Cel mai bine e să le descoperiți voi și ca să aveți spor la cumpărături, Atria vă oferă o reducere de 10 la sută, valabilă până la sfârșitul lunii noiembrie, dacă utilizați codul PRIETENI-DENISUCA-VBGDCRZY atunci când plasați comanda.

Shopping plăcut! ;)

2 thoughts on “Atria.ro se lansează cu o reducere pentru voi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.