Avem emoticoane!

În sfârşit, după lungi căutări şi dureroasă aşteptare, cineva s-a gândit să creeze un plugin pentru emoticoanele de la Yahoo Messenger. Toţi le folosim pe messenger, dar pe blog nu am reuşit să le „urc” până acum. Noroc cu Andrei!

Simţiţi-vă liberi să le testaţi! :) :D :P >:) =)) :-o :-?

23 thoughts on “Avem emoticoane!”

  1. Edy, nu foloseşti Yahoo Messenger? Sunt câteva combinaţii de taste pe care trebuie să le inserezi în comentariu, de exemplu în loc de : P – fără spaţiul dintre ele, vei avea :P.

 1. Pai ba folosesc,dar ca mare specialist ce sint,habar n-am care sint respectivele combinatii,ca n-am stat sa urmaresc niciodata…dar o s-o fac de acum incolo…

 2. [comentariu lasat cu nerusinare doar in scop de test :”> ]
  ia sa vedem, merge preferatul meu :-??
  sau ~X( I-) :-w #-o :-SS [-O< 3:-O *-:) :-" (*) 8-X

 3. eu pe al meu… nu stiu care il am, dar l-am customizat singura pentru ca tot asa nu mergea fluiericiosu… (sunt curioasa daca aici merge ala care ofteaza… :-< )

 4. Bianca, teoretic ar trebuie sa mearga toate emoticoanele. La modul, exact cum le folosesti pe messenger sa le poti folosi si pe blog. Practic, e posibil sa mai fie mici scapari. Dar se repara usor. ;)

 5. @ Pai, am sa incerc sa instalez pluginul tau… azi sper. La mine nu merg toate ca pe mess, mai am si alte combinatii setate de mine, pentru ca nu vor pur si simplu. Am sa te anunt ce si cum rezolv ;)

 6. Bianca, cu pluginul meu or sa mearga toate ca pe mess. Fara sa faci vreo setare, sa stai sa definesti tu anumite emoticoane sau ceva. Doar instalezi, activezi si… tastezi. :D

  Oricum, astept confirmare si din partea ta. :-w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.