AVON Beauty Service, un serviciu gratuit la dispoziţia ta

Gama AVON ColorPrima dată când am auzit despre AVON Beauty Service nu îmi era foarte clar dacă acest „serviciu” este chiar pentru toată lumea. Pare riscant, costisitor şi consumator de resurse să îţi pui serviciile gratuit la dispoziţia oricui. Din fericire, între timp m-am lămurit: serviciul chiar este gratuit şi la dispoziţia oricui. Avon Beauty Service este o aplicaţie de Facebook prin intermediul căreia femeile se pot înscrie gratuit pentru o şedinţă de make-up cu prietenele.

Cum ar fi să-ţi poţi „scoate” 14 prietene în oraş la o şedinţă gratuită de machiaj profesional în loc să mergeţi la un ceai? Iată că acum se poate, datorită celor de la AVON.

Cu ajutorul aplicației, AVON se angajează să le ofere consumatoarelor sale, oriunde s-ar afla acestea, un serviciu de tip „pop-up”, care le aduce şi alte avantaje: să testeze cele mai noi produse AVON, să le comande pe loc şi, de asemenea, să beneficieze de sfaturile personalizate ale experţilor în make-up. AVON Beauty Service poate fi accesat pentru cele mai diverse ocazii: petrecerile organizate la birou, petrecerile şcolare (precum Balul Bobocilor), aniversări, nunţi sau orice alt eveniment privat sau corporate, de fiecare dată când este nevoie de un machiaj impecabil.

AVON mi-a propus să testez şi eu acest serviciu, aşa că acum pun ţara la cale şi luni, 30 septembrie, de la ora 17, voi avea parte de AVON Beauty Service într-o locaţie din Hunedoara. Este un bun prilej să ne cunoaştem, aşa că dacă-mi citiţi blogul şi puteţi veni luni după-masă la Hunedoara, daţi-mi un semn şi vă aştept cu drag.

Vom testa produsele din noua gamă de machiaj Color, al cărei brand ambassador este Antonia. Toate produsele de la Beauty Service sunt din această nouă gamă de machiaj, care continuă tehnologia inovatoare True Color, ceea ce se traduce în culori bogate şi nuanţe puternic pigmentate. 

Iar dacă nu sunteţi din Hunedoara sau împrejurimi şi vreţi să testaţi serviciul de make-up de la AVON, o puteţi face în aplicaţia de Facebook, singura condiţie fiind să găsiţi 14 prietene care să vă însoţească. Atât.

După ce am văzut filmuleţul am început să mă întreb dacă o să avem şi noi Macarons. Cred că nu, din moment ce sursa cea mai apropiată de Macarons este la Arad, dar poate vor fi prăjiturele colorate ca noua gamă AVON Colors. Om trăi şi-om vedea! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.