AVON Luxe în culori de vară

Despre gama LUXE de la AVON v-am mai povestit: sunt probabil cele mai fine produse de machiaj pe care le puteţi avea la nişte preţuri bune. Nu mici, dar bune, având în vedere calitatea produselor.

Gama LUXE de la AVON înseamnă eleganţă, lux şi grandoare, iar femeia care folosește aceste produse este o divă modernă, la fel ca Loredana Groza, imaginea gamei. Iar  eu sunt exemplul perfect că nu este obligatoriu să fii o divă ca să poţi folosi rujul LUXE cu extract de mătase, mascara cu pudră de diamant negru ori fardurile de pleoape cu extract de orhidee. Acum, gama LUXE are şi produse cu formule uşoare, de vară.

Din gama LUXE, produsele mele preferate sunt rujurile, pentru că au o textură superbă, fardul de pleoape, care se „lipeşte” bine şi nu cade pe obraji şi mascara [rimelul]. Acesta din urmă e destul de „uşurel”; pentru genele mele enervant de lungi nici nu am nevoie de mai mult în zilele în care vreau un machiaj cât mai aproape de natural.

Nu sunt neapărat o fană a ambalajelor aurii, nu îmi place nici aurul deloc, dar în cazul produselor din gama LUXE, packaging-ul este colorat potrivit, nu are nimic strident, ba aş putea spune că sunt chiar elegante ambalajele produselor de machiaj.

Şi drept dovadă că am avut o experienţă plăcută cu aceste produse, o dată la câteva luni îmi schimb poza de profil de pe Facebook şi mereu mă întorc la poza aia, făcută după terminarea şedinţei foto la care am fost invitată de AVON. Şi faptul că poza aceea îmi place cel mai mult dintre toate spune multe şi despre încrederea în sine pe care ţi-o dă un machiaj adecvat şi îmbrăcămintea potrivită.

În cazul meu, îmbrăcămintea fancy reprezintă întotdeauna un motiv de stres. Nu m-am simţit niciodată bine în rochie, nu o să mă simt niciodată bine îmbrăcată ca o divă. Machiajul, în schimb, dacă e realizat cu produse de calitate, nu poate să facă rău.

Contur de ochi Luxe Black Luxury 25.00 lei copy Corector Luxe Illusion 25.00 lei copy Creion contur pentru buze Luxe 15.99 lei copy Fard de pleoape Luxe Collection 45 lei copy Fond de ten Luxe 41.00 lei copy Fond de ten Luxe Miracle Perfecting SPF 10 39,00lei; Pudra stralucitoare Luxe Glitz (editie speciala) 45,00 lei copyLuciu de buze Luxe 21.00 lei copy Mascara Luxe copy Paleta cu farduri de pleoape Luxe Chambray Blues 45,00 lei copy Pensula pentru fata Luxe 24.99 lei copy Pudra bronzanta Luxe 39.00 lei copy Pudra stralucitoare Luxe Glitz 45,00 lei. Ruj Luxe Glitz Couture 23,00 lei copy Ruj Luxe Glitz Couture 23,00 lei copy

Aveţi vreun produs preferat din gama LUXE? Sunt curioasă care e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.