Adi Hădean, în juriu la MasterChef!

Asta e cea mai bună ştire din ultima vreme: Adi Hădean, bucătarul maramureşean din Cluj, este jurat MasterChef! Prezenţa în juriul show-ului culinar MasterChef a unui om pe care nu doar că îl cunosc de când eram „mici”, dar din farfuria căruia am avut onoarea să mănânc de mai multe ori, mă va face să nu ratez nici o ediţie!

Adi a avut, la singura ediţie Biz Social Media Camp la care am participat şi eu, o prezentare despre bloggingul pozitiv. A vorbit atunci despre a semăna „bine” ca să culegi bine. Bloggerii mari, care aveau deja câteva mii bune de vizitatori unici pe zi, nu au fost de acord cu el. Nu poţi să scrii numai despre lapte şi miere când vine câte un dobitoc şi te ameninţă că ştie unde stai şi-ţi va face rău, ziceau ei, şi pe undeva aveau dreptate. Atunci când „strângi” în jurul blogului un număr foarte mare de cititori, cresc şansele ca printre ei să fie şi unii mai puţin educaţi, ca să nu zic proşti de-a dreptul, iar Adi a văzut şi el asta, cred, de când i s-au înmulţit cititorii.

Mă aştept ca, din toamnă, să-i crească exponenţial numărul de hateri. Dar îl apreciez foarte mult pentru că a ştiut cum să treacă peste hatereală şi şi-a văzut în continuare de drumul lui. Chiar săptămâna trecută m-am întâlnit cu o cititoare care locuieşte de 12 ani în Japonia şi am povestit despre blogurile pe care le citeşte în afară de-al meu: al Tomatei, al Groparului şi al lui Adi Hădean. Şi i-am spus că îl ştiu pe Adi şi că a muncit enorm ca să ajungă unde este azi. De fapt, ca să ajungă unde era săptămâna trecută, pentru că azi e deja şi mai sus.

Bravo, chef Hădean! De-abia aştept să-mi pun ceasul să sune în fiecare marţi ca să te urmăresc!

4 thoughts on “Adi Hădean, în juriu la MasterChef!”

  1. Eu nu ma uit la A1. Nici macar cand s-a dus Horia Varlan la ei nu m-am putut ”lipi” de Junior Chef desi e dragut formatul. Cand am citit ca au plecat chefii la ei am fost extrem de dezamagita (n-au cum sa ma faca fan Hell’s Kitchen) si mi-am zis ca PRO incet-incet se va duce in cap. Plecase si Brenciu, nici Vocea n-o sa mai fie cum a fost… sa-l ia naiba pe lituanian!
    Acum m-am linistit: ai venit tu, a venit Tudor Chirila in locul lui Brenciu… hai ca e e bine. Nu e ala atat de negru :) Succes maxim, abia astept sa te vad!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.