AVON mi-a dat Like!

Astăzi am primit prin curier „un mare like”. Este o mânuţă roz cu alb, cu degetul mare în sus [thumb up], pe care scrie „AVON ÎŢI DĂ LIKE”. Încă nu m-am hotărât ce o să fac cu ea – e prea mare ca să o port aşa cum mi se sugerează în imaginile de pe gentuţa în care a venit, deci probabil că o să atârne pe perete, ca să-mi amintească mereu că dacă AVON mă place, trebuie să mă plac şi eu. :)

Cu totul şi cu totul întâmplător, astăzi am mai găsit un motiv ca să le dau şi eu un MARE like celor de la AVON. Într-o pauză de lucru, am intrat pe Facebook şi mi-a sărit în ochi o poză pusă de Andra Zaharia. Cei care administrează contul Bon Jovi pe Facebook au schimbat coperta paginii [uf, cum sună toate cuvintele astea în română!] cu celebra poză făcută în timpul concertului pe care Bon Jovi l-a susţinut la Bucureşti, în urmă cu un an. Adică asta: 

Va să zică, atât de mult le-a plăcut la noi şi de noi, încât au considerat că poza asta merită să stea pe „coperta” contului lor de Facebook. Wow! Bineînţeles că am uitat de pauza scurtă pe care intenţionam s-o iau şi am început să citesc comentariile lăsate de alţii sub poză. Aşa am aflat că în toamnă, Bon Jovi o să lanseze un parfum numit „Unplugged”. „Câţi dintre voi o să cumpăraţi parfumul Unplugged în toamnă, când îl va lansa?”, întreba un comentator. Am crezut că face mişto de noi, fanii Bon Jovi; din fericire, m-am înşelat. Jon Bon Jovi chiar lansează un parfum cu numele ăsta, în colaborare cu… aţi ghicit, AVON!

Nu ştiu voi, dar eu de-abia aştept să vină toamna. Şi am, aşa, un feeling că o să se vândă mai repede decât se vindea carnea în alimentarele româneşti dinainte de 1989. Sau pâinea caldă în brutării. Doamnelor, veştile sunt bune: vor exista două parfumuri, unul pentru femei, altul pentru bărbaţi şi Jon Bon Jovi va fi imaginea ambelor parfumuri. [sursa]

Deci, AVON, şi eu îţi dau LIKE!

Un mic update: avem şi un filmuleţ-teaser despre noua gamă LIKE de la AVON:

Şi încă o poză. Eu n-am apucat să mă pozez cu LIKE-ul fizic primit de la AVON, dar o s-o fac zilele următoare, când o să-mi dau singură LIKE pentru că sunt şoferiţă. De vineri, nu mai repede, deci vă rog să nu mă mai felicitaţi! :)

7 thoughts on “AVON mi-a dat Like!”

  1. Am vazut si eu ca au pus la coperta poza facuta la Bucuresti( pe care am avut-o si eu cateva luni pe desktop) si nu imi venea sa cred ca e pagina lor oficiala!

  2. Nu stiu ce parfumuri de la Avon ati avut ocazia sa testati de insa daca aveti ocazia sa testati Outspoken sunt slabe sanse sa mai doriti sa incercati altceva.

    PS. Nu incerc sa fac nici un fel de reclama celor de la Avon insa am ramas placut impresionata cum un parfum ieftin poate fi atat de placut :)

    1. @Alina: FullSpeed e bărbătesc.
      Cu Outspoken am tot „cochetat”, dar mi s-a părut cam prea dulce pentru gustul meu. Dar dacă tu zici că-i mişto, s-ar putea să-l adaug la „colecţie” [vaaai, câte parfumuri pot să am!!!].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.