Transfăgărăşan, iunie 2012: postcards from Heaven

Sebi a reuşit să mă păcălească convingă, cu ajutorul lui Brylu, să merg cu el pe Transfăgărăşan. Pe motocicletă!

Eram deja la Sibiu pentru Feeric Fashion Days, aşa că nu am făcut „decât” vreo 150 de kilometri, dus-întors, până la Bâlea Lac. Am oprit la Bâlea Cascadă, Sebi s-a bucurat că nu scosese prea mulţi bani de pe card şi pentru toate porcăriile care se vând acolo aveam nevoie de cash, am continuat spre Bâlea Lac, admirând peisajul, am făcut sute de poze şi am filmat [cu telefonul]. Sus, preţurile sunt aproape prohibitive. Nu ştiu dacă peste tot e aşa, dar unde-am băut noi o bere fără alcool, o cafea şi-o apă minerală erau la preţ de club.

Nu-mi pare rău că am fost, dimpotrivă. Transfăgărăşanul era pe „lista” mea de multă vreme, dar, ca şi în cazul şcolii de şoferi, am tot amânat să merg acolo. Dacă puteţi, mergeţi! Nu cred că cei de la TopGear n-au exagerat când au spus că „it’s the best road in the world”. Deci, încă o dată, mulţumesc, Sebi, pentru păcăleală! Mai vreau! 

8 thoughts on “Transfăgărăşan, iunie 2012: postcards from Heaven”

  1. Si eu am in plan demult sa-l fac. Dar mereu se iveste altceva si altceva… oh well, poate vara viitoare ma organizez si ajung sa-l vad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.