AVON relansează „delicioasa” gamă Planet Spa

Sunt câteva produse AVON fără de care viaţa mea nu ar fi la fel. Unul dintre ele este demachiantul bifazic Extra Lasting, fără de care rimelul – singurul produs de machiaj pe care îl folosesc constant – mi-ar rămâne parţial pe gene sau s-ar întinde pe sub ochi, mai ales rimelul rezistent la apă. Celelalte produse sunt cele din gama Planet Spa, cu care am „făcut cunoştinţă” în urmă cu vreo 10 ani sau mai mult. Apăruse atunci în broşura AVON un set compus dintr-un mic gel de duş şi o mică loţiune de corp care miroseau divin. Am eu un pitic pe creier care ţine neapărat ca produsele cosmetice pe caare le folosesc să miroasă bine, iar cele două produse din gama Planet Spa l-au trezit la viaţă.

Din păcate, mi se pare că acele două produse au dispărut din oferta AVON. Din fericire, gama Planet Spa s-a îmbogăţit în ultimul deceniu cu o grămadă de produse noi, care mai de care mai frumos mirositoare. Şi îmi place să cred că le-am încercat pe toate.

Bali Botinca - Body ScrubAVON vine cu o veste bună: odată cu broşura 11, care a apărut ieri, s-a relansat gama mea preferată de produse, Planet Spa. Produsele din gama Planet Spa de la AVON răspund nevoilor fiecărei femei şi fac ritualul de relaxare, dar şi cel de îngrijire a tenului să fie mai simple, mai la indemână. Noile produse vin sub o formă nouă, reîmprospătată. Astfel, AVON relansează 5 din cele 9 subgame Planet Spa: Bali Botanica, Planet Spa cu ulei de măsline, Planet Spa cu minerale de la Marea Moartă [ştiu că sună aiurea, dar ştiţi cum miros produsele din subgama asta? Wow!], subgama Planet SpaTurkish Bath, Planet Spa cu unt de Shea. Acestea au texturi plăcute, arome deosebite şi acţiune eficientă asupra pielii.

SPA la tine acasă

baie cu cadă vecheSunt momente când tot ce-ţi doreşti este să dispari de pe ecranul radarului celor din jur, să îţi închizi telefoanele, să opreşti orice sursă de „poluare” [televizor, radio, laptop, PC, smartphone] şi să nu faci nimic în afară de a te răsfăţa la un SPA. Dar cum în ţara noastră SPA-urile nu sunt chiar la fiecare colţ de stradă şi nici prea ieftin nu e să „evadezi” într-un SPA timp de un weekend sau chiar şi pentru o zi întreagă, cel mai la îndemână este să-ţi creezi propriul SPA la tine acasă.

Întotdeauna le-am invidiat pe femeile din filmele americane, care atunci când dau de greu se urcă în maşină şi nu se opresc decât la cel mai apropiat SPA. Acolo sunt întâmpinate cu apă cu castraveţi sau ceva limonadă „home made”, iar în câteva minute sunt deja schimbate în halate pufoase cu logo-ul SPA-ului brodat pe ele, pentru ca doar câteva minute mai târziu să le vezi la masaj. Cui nu i-ar plăcea aşa un răsfăţ?

Ei bine, mai am şi eu momente când, departe de casă fiind, nu-mi doresc decât să ajung cât mai repede în baia mea, unde sunt zeci de produse de îngrijire care de-abia aşteaptă să fie folosite [nu exagerez cu nimic, dimpotrivă, cred că sunt peste o sută], să dau drumul la apă caldă în vană [sau cadă, dacă nu sunteţi din vestul ţării; eu am crescut spunându-i „vană” ca să aflu apoi că se numeşte „cadă”] şi să mă relaxez.

Orice s-ar spune, nicăieri nu-i ca acasă şi nici o baie, oricât de încăpătoare, de luminoasă şi de dotată nu-i ca baia ta. V-am mai spus eu că mă fascinează băile – pe unde merg fur idei pentru ceea ce va fi, într-o bună zi, baia mea perfectă. 

O să am nevoie de:

  • mult spaţiu, pentru că e musai să am o cadă veche, recondiţionată. Am crescut văzând aproape zilnic o astfel de cadă în casa veche a naşilor mei, deci de acolo mi se trage
  • multă lumină naturală, pentru că m-am săturat de băile de apartament, iluminate artificial
  • multă culoare. Până acum am văzut în casele unor prieteni o baie mov care arăta superb şi una roşie, la care mi-a rămas gândul

Planet Spa Bali Botanica

Până atunci, însă, mă bucur că am o baie suficient de mare şi că pot substitui experienţa unui SPA adevărat folosind produsele Planet Spa. Am testat deja noul gel exfoliant pentru corp Planet Spa Bali Botanica şi sunt deja îndrăgostită de subgama asta! Bali Botanica are la bază ingrediente precum flori de frangipani şi lămâiţă, care crează o senzaţie plăcută de relaxare.

Gama Bali Botanica de la Panet Spa cuprinde exfoliant pentru corp, mască de păr, mască de faţă, cremă de corp şi ulei de corp, potrivite pentru un răsfăț complet

Uleiul de măsline este cunoscut pentru efectele sale hidrantate, iar subgama Planet Spa pe bază de ulei de măsline este ideală pentru hidratarea părului, corpului sau a feţei, mai ales datorită acizilor graşi şi vitaminelor din compoziţie. Produsele pe bază de minerale de la Marea Moartă au un puternic rol în detoxifierea corpului şi în relaxare [Acestea erau preferatele mele până acum, când noile produse din subgama Bali Botanica le-au cam luat locul]. Faimoasele băi turceşti se regăsesc în produsele din subgama Planet Spa Turkish Bath, cu un efect tonic vizibil în scurt timp. Pentru pielea uscată şi iritată a fost creată noua gama pe bază de unt de Shea, cu aromă dulce; ingredientele de la tropicele din Africa asigură hrănirea optimă a pielii; cremele din această gamă sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, iar combinația dintre zahărul brun și extractul de arbore de shea este ideal pentru a proteja pielea sensibilă.

Eu de-abia aştept să încerc toate produsele Panet Spa Bali Botanica; chiar dacă sunt privilegiată şi primesc unele produse AVON înainte ca acestea să poată fi comandate de toată lumea, eu continui să comand în fiecare lună produse noi sau cele fără de care baia mea nu ar fi la fel. Colega mea Kitty, care este reprezentant AVON, poate să confirme. :)

Aştept cu nerăbdare ziua când prin Internet se vor putea transmite mirosurile. În felul ăsta, o să vă pot arăta şi vouă cât de fain miroase gelul exfoliant Bali Botanica şi nu va mai trebui să explic că este un miros senzaţional.

sursa foto

5 thoughts on “AVON relansează „delicioasa” gamă Planet Spa”

  1. Păi asta mă gândeam, că băile de apartament nu ar avea niciun farmec, oricât de mult te-ai strădui. Ori m-am plicitisit eu de a mea şi se cere o schimbare?
    Dar la o căsuţăăăă, da, merge! Mai ales una aşa cum ai descris-o tu. Şi flori! Şi lumânări! Punem şi din astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.