AVON Mega Effects, un rimel „like no other”

OK, OK, o mascara, nu „un rimel”. Dar ce să-i faci dacă am crescut cu rimel, adidaşi, scotch şi pepsi? Old habits die hard! Buun. Am primit, acum două trei zile [s-au făcut trei de când am articolul în drafts], un coleţel printr-o firmă de curierat. Nici n-am apucat să văd de la cine e sau să-l deschid, că Sebi a şi sărit:

– E rimelul ăla şmecher de la AVON
– Da’ de unde ştii tu ce-i? Şi mai ales de unde? Mi-ai citit mailurile?
– Nu, dragă, dar e plin Facebookul de poze cu ceva rimel de la AVON. Toate bloggeriţele l-au primit.

Şi când te gândeşti că Sebi şi-a făcut conturi de Twitter şi Facebook aproape forţat, argumentul pe care l-am folosit fiind „să-ţi iei username-ul, ca să nu ţi-l ia altcvineva”. Acum Sebi al meu stă pe Facebook aproape la fel de mult cât stă în jocul Diablo – sau poate chiar mai mult, nu ştiu, că nu-l monitorizez.

A avut dreptate: în micul pacheţel se ascundea rimelul AVON Mega Effects, la care m-am uitat întâi ca la un super gadget: da’ oare cum se desface? Şi de ce are forma asta? Nu mai bine citesc întâi instrucţiunile, ca să nu-l rup?

Ca să înţelegeţi ce-i atât de special la această mascara: imaginaţi-vă că toată viaţa aţi folosit un dispozitiv vertical de curăţat legumele şi cineva vă pune în mână un curăţător „în T” şi vă roagă să curăţaţi nişte cartofi. Eu am păţit-o de câteva ori şi durează o vreme până te acomodezi cu un anumit mod de a decoji nişte cartofi. Cam aşa e şi cu acest rimel: obişnuite toată viaţa să-l aplicăm cu o periuţă verticală, suntem puse în încurcătură când vedem ce formă ciudată are Mega Effects. Dar vă asigur că este foarte uşor de folosit şi chiar „prinde” bine pe gene.

Eu am primit nuanţa „Brown black”, care îmi place pentru că arată foarte natural pe gene. Mă număr printre fericitele care au genele lungi şi nu e nevoie de efectul de alungire a genelor sau de alte artificii ca să arate bine cu aproape orice rimel. Numai că Mega Effects chiar are ceva special; şi nu o spun pentru că l-am primit cadou, chiar intenţionez să-l folosesc zilnic, atât de mult îmi place.

În adolescenţă obişnuiam să-mi cumper rimel albastru; era o modă cu părul negru albăstrui, buzele mov [aveam un „ruj mov” de care cu greu m-am despărţit] şi genele albastre – deh, greşelile tinereţii, iar după ce mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu genele albastre, am cumpărat numai mascara negru. Pur şi simplu, mi-a fost teamă ca maroniul să nu fie prea… căcăniu, aşa că l-am evitat. De acum n-o să mai fac greşeala asta, nişte gene într-o nuanţă naturală [cel puţin în cazul meu, care la „origine” sunt şatenă] arată mult mai bine decât cu negru.

AVON Mega Effects se aplică uşor, face genele frumoase şi chiar dacă nu ştiu încă ce preţ va avea, ştiu sigur că o să-l cumpăr şi voi continua să îl folosesc.

1 thought on “AVON Mega Effects, un rimel „like no other””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.