Azi vreau…

asta. Bine, nu numai azi, în fiecare zi vreau ciocolată, da’ azi mi-a amintit Gramo de ciocolata asta şi acum mor de ciudă că în Deva nu a fost nici un supermarket în stare să aducă aşa ceva. S-or fi gândit că suntem prea conservatori ca să dăm banii pe ciocolată cu chili. angry

6 thoughts on “Azi vreau…”

  1. Denisa, iti aduc eu de la Bucuresti :D, la sfarsitul lunii, cand ajung acasa. E pe toate gardurile. Cate vrei? :D

  2. Eh, la asta iti sunt colega de suferinta. I-am scris si lu’ mosu si mosu’ a cautat pe unde a putut si tot degeaba. Si eu visez la ea de cand o pus postul ala Gramo anul trecut. Si acum is si insarcinata :(

    In Suceava a fost intr-un loc dar nu mai aduc ca nu mai lucreaza cu furnizorul ala pana de Craciun-ul asta cel putin. Poti sa incerci si la magazine cu ciocolata belgiana si cu trufe si alte delicatese (acolo am aflat eu ca a fost demuuult). (Un fel de chocolaterie ce are si trabucuri si cafea… poate macar tu gasesti.)

  3. Anca, două. Săru’mâna şi să-ţi dea Dumnezeu sănătate!

    BlindGirl, felicitări! Acum te pot felicita “oficial”! Pare rău de tine :( , dacă ai pe cineva prin Bucureşti, roagă-i frumos şi sigur [îţi] face cineva un pustiu de bine. Sau să o rog pe Anca de mai sus să-mi aducă trei şi îţi trimit eu una prin poştă? :) Hai, că soluţii sunt.

  4. nu voiam sa apelez la blogosfera ca nu e ca si cum as avea nevoie de un medicament, nu ma doare nimic… e totusi un moft. Daca nu gasesc si nu gasesc caut si eu o bloggerita de Bucuresti ca e mai simplu sa puna cineva pachet direct. Multumesc mult pt oferta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.