Barcelona este aproape Raiul pe pamant

Sunt atat de epuizata, incat nu ma simt in stare sa va povestesc despre Barcelona asa cum trebuie, asa cum vreau si asa cum merita orasul asta minunat.

In prima zi, abia ce am ‘facut cunostinta’, iar seara am cazut lata. Azi, in cea de-a doua zi, am vizitat La Boqueria, Sagrada Familia, si Muzeul Ciocolatei, am facut ceea ce americanii numesc ‘sunbath’ [dar mi se pare ca si noi avem termenul de baie de soare] in Plaça Reial, in fata unei cafele si ascultandu-i pe artistii care, timp de 12 ore, au cantat la un pian adus in mijlocul pietei… si am ajuns la hotel cu bagajul plin de amintiri – unele palpabile, altele nu – si cu genunchii umflati. Sambata e ultima zi plina in Barcelona. De-abia daca am bifat un sfert din ceea ce mi-am propus sa vizitez, deci TREBUIE sa revin. Am facut sute de poze, dar o sa vi le arat doar cand ajung acasa.

P.S.: Que hora es? Nu stiu, ca aici se vorbeste catalana.

foto

22 thoughts on “Barcelona este aproape Raiul pe pamant”

  1. Noi am vizitat-o in goana calului, intre doua zboruri. Am stat cam 7 ore prin oras doar, dar ne-a placut. Chiar sper sa apucam sa-l luam la pas, asa cum e mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.