Becks OFF

Chiar nu mi-am propus să scriu două articole nasoale consecutiv. Dar dacă brandurile mari își dau singure cu stângul în dreptul, eu ce să le fac? Azi, Becks. Așa cum (probabil că) știți, în fiecare vară, brandurile mari de bere și băuturi răcoritoare se întrec în „promoții”. Adică tu le cumperi produsul și poți fie să câștigi ceva sub capac, fie găsești un cod pe care trebuie să îl înscrii undeva, online sau prin SMS, și poți să câștigi premii mai mici sau mai mari.

Anul trecut, berea Becks venea cu capace sub care se găseau coduri pe care le înscriai pe site sau prin SMS și la sfârșitul campaniei puteai să câștigi unul dintre cele trei BMW-uri serie nu-știu-cât. Am înscris zeci de coduri, n-am câștigat nimic. Na, ca la orice loterie. Măcar mi-am făcut de lucru.

Ca să nu mai rămâie repetent și anul acesta ofere doar câteva premii mari și late, vara asta cei de la Becks s-au gândit că mai bine oferă premii mai multe, dar mai mici. Mult mai mici. Cum ar fi: baterie externă, pelerină de ploaie, cort, tricouri, borsetă, accesorii necesare mergătorului la festival, plus bilete la festivaluri. 

Sistemul e simplu: un capac=un punct. Înscrii coduri și cu 3 puncte poți cumpăra selfie stick-uri, cu 7 puncte iei o pelerină, cu 35 de puncte un cort, cu 100 bilete plus cazare la UNTOLD etc.

Problema e că aceste premii nu există. Săptămânal, stocul de premii se reînnoiește și timp de câteva secunde, probabil, punctele pot fi schimbate pe premii. Spun asta din proprie experiență. Lunea trecută am intrat pe site la ora 13 și deja stocurile erau epuizate, iar pe site scria că acestea se refac lunea viitoare, la prânz. Lunea viitoare, adică ieri, am stat geană pe site. La ora 12 și 11 minute încă mai scria să revin luni, 4 iulie, la prânz. La ora 12 și 12 minute, stocurile erau epuizate și eram încurajată să revin luni, 11 iulie, la prânz, când se refac stocurile.

stocurile bexBine, Becks. Să-ți ții tu cele 170 de puncte pe care le-am înscris pe site și să-ți faci zeamă pe ele. Eu m-am lămurit cum e cu stocurile.

E musai-musai să găsesc și lucruri faine despre care să scriu, m-am săturat de astea negative.

9 thoughts on “Becks OFF”

 1. Asa sunt si cei de la Lay’s, cu dozele de Pepsi din pungile de chipsuri. Te duci la magazinul indicat pe site-ul lor si le arati cartonasul, iar ei fac o mutra mirata, ca nu au auzit de asa ceva.
  „Pai aveti magazinul pe site-ul lor, scrie ca de aici se pot ridica premiile…”
  „Noi nu stim de niciun concurs, nu avem nimic de dat.”
  Prin urmare, m-am lecuit de jocurile astea. Plus ca am auzit acum cativa ani de un patron de birt de cartier ca a castigat o masina retinand capacele de bere de la cei care cumparau de la el.

  1. La Lay’s poți merge să iei premiile de la Kaufland. Cu magazinele mici, de cartier, am pățit așa cu premiile la ceva bere. Dacă n-am umblat să ridic premiile, anii trecuți, și tot degeaba. Habar nu aveau. Probabil explicația e asta: patronul bate palma cu distribuitorul local, magazinul este trecut pe lista partenerilor, dar nimeni nu îi informează și pe vânzători și cine știe?, premiile stau încuiate în biroul patronului.

 2. Hello! Lucru amuzant si chiar un pic fain, merita cercetat…in Galati au inceput sa scoata geamurile mari ale autobuzelor regiei de transport…altfel, nu se poate respira…csf? ncsf…cand nu-s bani de AC…

  1. Cred că e singura modalitate de a lăsa aerul să intre în ele. Că dacă nu le scoteau, sigur apărea o pensionară care nu putea să stea în curent, că o dureau dinții. Aerul condiționat e pentru bogați, noi suntem o țară săracă, nu? Dăm banii pe alte prostii…

 3. Inca nu intelegem ca traim in Romania, tara tuturor tepelor. Tara unde campaniile de ieftinire sunt de fapt de marire a pretului si nimeni nu observa. Tara unde scrii negru pe alb ca oferi premii si tu nu ai cumparat inca premiile. Bine ca semnalezi aceste lucruri poate aud si cei care ar trebui sa ia amsuri.

 4. asa sunt astia de la Coca cola / pepsi … au promotiile in capace ba o sticla sau o doza de suc, iar scie acolo ca daca doresti premiul suna, iar ei iti vor spune unde sa te duci sa ridici premiul. Dar tu crezi ca raspunde cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.