„Being Erica” şi „Clara Sheller”, două seriale noi la Hallmark

În mod normal, postul ăsta trebuia publicat sâmbătă, cel târziu duminică, pentru că este despre cele două seriale noi de pe Hallmark Channel, difuzate în cadrul „Serii fetelor”. Două seriale pe care chira mi-ar plăcea să le văd, deoarece prezentările lor „sună” bine.

N-am putut să scriu mai repede despre ele pentru că CD-ul cu kit-ul de presă, ce conţinea informaţii şi poze „oficiale”, mi-a ajuns prin curier ieri, adică marţi. A cui e vina? Păi având în vedere faptul că pe cutie scria „LIVRARE SÂMBĂTĂ”, înclin să cred că nu a expeditorului. Fan Courier m-a „lucrat” şi mi-a livrat coletul „ceva” mai târziu. Lucru românesc, ce să-i faci?!

„În mintea Ericăi”

Dar să ne întoarcem la „oile” noastre. Primul serial se numeşte „În mintea Ericăi” (Being Erica) şi este povestea unei femei care, ajunsă la 32 de ani, se află într-un impas. Veşnic singură, cu o slujbă plictisitoare de agent de vânzări, nu câştigă nici un ban şi locuieşte cu pisica sa. Prietenele ei sunt ocupate să se mărite, să achiţioneze prima casă şi să urce pe scara corporaţiei. Îşi văd de viaţa lor, lăsând-o pe Erica baltă. În liceu, Erica visa că va întâlni bărbatul ideal, va avea caiera ideală, doi copii frumoşi şi talentaţi, trăind fericită până la adânci bătrâneţi. Însă nu a fost să fie şi nci nu va fi dacă aceasta nu-şi va reveni rapid din starea în care este.

being erica

Ai mai auzit povestea asta înainte. Erica esta ca prietena aceea a ta, singură, drăguţă şi inteligentă, cea cu diplomă de master. A fost la nenumărate întâlniri, însă niciuna nu a dat roade. Este o partidă bună, o bijuterie, o fată minunată. Aşadar, de ce a ajuns la această înfundătură din viaţa sa? Ce se întâmplă când viaţa nu este aşa cum ne-am dorit? Când ne lovim de obstacole pe drum? Erica Strange este o fată blocată în rutină. Acesta este motivul transformării ei.

Salvarea vine sub forma doctorului Tom, un terapeut care pare să ştie multe despre ea. Acesta îi propune Ericăi un târg: dacă vrea să-şi pună viaţa în ordine, el o poate ajuta, dar o dată intrată în joc nu mai poate da înapoi. Disperată Erica acceptă condiţiile impuse – şi se trezeşte înapoi în trecut.

Un corp tânăr şi o minte de adult, aceasta este oportunitatea Ericăi. Fiecare episod o înfăţişează pe Erica confruntându-se cu o situaţie din trecut, purtând-o pe drumul propriei istorii, reîntâlnind prieteni vechi şi rivali, luând decizii importante şi trezindu-se cu inima frântă. Totuşi, lucrurile nu ies niciodată aşa cum se aşteaptă Erica.

Amuzant şi tragic în acelaşi timp, În mintea Ericăi este un serial despre alegeri, regrete şi ce ne împiedică să ne urmăm visurile.

Serialul „În mintea Ericăi” este difuzat de Hallmark în fiecare duminică, la ora 20, şi în reluare vinerea, la ora 22.

„Clara Sheller”

Clara are 30 de ani şi lucrează în Paris, pentru revista de femei „L’Hebdo”. Ca orice altă fată căreia i s-au spus prea multe basme cu Făt-Frumos, este convinsă că poate transforma viaţa ei modernă, plină de evenimente, într-o poveste cu zâne. Clara împarte cu cel mai bun prieten al său, JP, nu doar apartamentul, ci şi alte lucruri: aceleşi plăceri şi necazuri, dar, mai mult decât orice, aceeaşi determinare de a-şi găsi sufletul pereche. Clara se îndrăgosteşte, la fel şi JP, uneori chiar în aceeaşi perioadă, uneori unul de celălalt, alteori… de aceeaşi persoană.

clara sheller

„Clara Sheller” se difuzează duminica, de la ora 19, şi în reluare vinerea, de la 23, pe Hallmark Channel.

Dacă vreţi mai multe detalii, le găsiţi aici.

7 thoughts on “„Being Erica” şi „Clara Sheller”, două seriale noi la Hallmark”

  1. am vazut serialul cu erica, primul episod. se intorcea in timp ca sa retraiasca balul din liceu si sa nu se mai faca turta sa vomeze in mijlocul ringlui de dans .
    e ok serialul dar personajul erica nu`mi place, prea e ezitanta si ratata.

  2. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Blog Archive » La televizor
  3. „Clara Sheller” a meritat, dupa parerea mea, o ora din viata… De fapt, au fost doua ore, pentru ca am vizionat doua episoade. Si cred ca ma voi opri aici, avand in vedere ca motivul pentru care aveam de gand sa urmaresc serialul tocmai „a primit papucii”: Cyril Descours! :P

    – Felicitari pentru blog! Sunt rare ocaziile cand il ratez :) –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.