Am fost la bistro-ul La Librărie din Hunedoara. E fain!

Deschis de câteva săptămâni, bistro-ul La Librărie cred că este, oficial, cel mai frumos loc(al) din orașul Hunedoara. Oamenii care l-au deschis au deja mulți ani de experiență în alimentația publică, ei având și pizzeria Viva (despre care am mai scris aici) și restaurantul Bulevard – prima e cunoscută pentru pizza foarte bună pe care o vinde, cel de-al doilea, pentru atmosferă, eleganță și mâncare foarte bună la prețuri rezonabile (pentru cei care locuiesc în orașele mici, a se citi prețuri foarte mici).

La Librărie am găsit o atmosferă caldă, din când în când muzica era dată cam tare (și provenea de la UTV, iar eu sunt cam sătulă de „hiturile momentului”, to be honest) și prețurile gustărilor nu sunt cele mai mici; în rest, nu am ce să-i reproșez. Tocmai a devenit locul meu preferat din Hunedoara!

Cappuccino-ul italian are spumă de lapte bogată, cartofii prăjiți cred că sunt făcuți cu ceva fainoșag, că prea-s buni, hamburgerul arăta bine de tot (cam multă pită și părea cam tare chifla, dar o spun din postura de observator, nu am mâncat), prețurile sunt așa și-așa, suficient de mici ca să îți permiți să mergi și suficient de mari…

Baia are trei încăperi separate de cea principală, unde sunt chiuvetele lavoarele: toaleta pentru doamne și domnițe, cea pentru domni și domnișori și un pisoar.

Vă las cu câteva poze și, la sfârșit, un video cu meniul, pentru cine vrea să meargă acolo cu temele făcute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.