Black Friday la Domo

domo logoŞi anul ăsta cred că o să fie nebunie de Black Friday. Domo se pregăteşte pentru „sărbătoarea” reducerilor cu oferte speciale atât în magazinele „offline”, cât şi pe Domo.ro. Foarte drăguţ mi se pare că pentru o experienţă mai dulce de Black Friday, vom fi întâmpinaţi cu surprize de la Milka în 20 de magazine Domo, în zilele de 22 şi 23 noiembrie.

Domo va oferi de Black Friday cele mai mari reduceri la produsele pe care consumatorii le-au indicat ca fiind cele mai dorite. Pentru a analiza cât mai detaliat aşteptările consumatorilor, Domo a derulat, în perioada 1-15 noiembrie, un sondaj completat de 4.642 de persoane, rezultatele acestuia contribuind la adaptarea ofertei şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare de Black Friday. Astfel, în topul produselor pe care cumpărătorii intenţionează să le achiziţioneze de Black Friday se află tabletele [26,4%], urmate de televizoare [24,4%], telefoane [21%] şi laptop-uri [18,3%]. 

Oferta Domo va include tablete cu preţuri sub 200 de lei, precum şi laptop-uri şi notebook-uri cu configuraţii puternice la preţuri foarte mici şi reduceri substanţiale pentru zeci de modele din gama de top. Vom mai găsi la Domo smartphone-uri cu preţuri începând de la 299 de lei, precum şi reduceri importante pentru produsele premium din această categorie.

Pe segmentul de televizoare, Domo a înregistrat anul trecut un real succes. Anul acesta va dubla stocurile şi se va pregăti cu oferte şi mai bune pe toate palierele de preţ cu discount-uri în premieră.

Mai mult, Domo a încheiat contracte cu firme premium de curierat pentru onorarea comenzilor online. În retailul tradiţional, a suplimentat cu 50 la sută personalul care va deservi clienţii şi a redus la jumătate timpul petrecut la case, totul pentru a oferi o experienţă plăcută de cumpărare, indiferent de mediul ales de către clienţi.

Dacă ai putea să cumperi online [de la Domo] absolut orice produs cu o reducere semnificativă de Black Friday, care ar fi acesta?

8 thoughts on “Black Friday la Domo”

  1. cei de la domo au avut o oferta destul de buna de Black Friday, a fost schimbata data pe 22, dar sunt curios daca pe 29 se vor mai face reduceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.