H!T Music, un post TV cu muzică

hitSurprinzător, dar mai există un post de televiziune care difuzează numai şi numai muzică. Cam cum era VH1 pe vremuri, sau MTV în zilele demult apuse. Acum e greu să mai găseşti muzică „de pe vremea noastră” la televizor, peste tot sunt numai Connectări şi Andre cântând aceleaşi şi aceleaşi stupizenii care se aud şi la radio-urile prea vesele gen 21 sau ProFM.

Şi totuşi, dacă sunteţi abonaţi RDS [nu ştiu dacă şi abonaţii Romtelecom sau  UPC îl au conform unei cititoare de pe Facebook, pe UPC este pe poziţia 663], căutaţi de la canalul 70 în sus şi veţi vedea, în dreapta sus, sigla H!T. Sunt melodii mai vechi şi mai noi, româneşti şi străine, dar în general e numai muzică bună.

Şi în afară de videoclipuri nu o să vedeţi altceva. În fiecare oră este câte o altă „emisiune”, dar nu le prezintă nimeni, nu se bagă nici un VJ să vă strice cheful de a asculta muzică.

Până acum o singură dată a trebuit să schimb de pe H!T Music, când au dat o melodie care nu era pe placul meu. În rest… numai de bine. Muzică veche şi bună. Enjoy!

P.S.: Am aflat care-i şpilul: canalul aparţine de RDS, deci nici o şansă să-l recepţionaţi dacă nu sunteţi abonaţi RDS.

8 thoughts on “H!T Music, un post TV cu muzică”

  1. exista multe posturi cu muzica buna in lume dar dintr-un motiv necunoscut mie nu apar nici pe grilele de programe pe care trebuie sa dai bani suplimentari.

  2. @ana-maria, @Bulineta, @Mariana, @calin, @Danyzus, @Manu si nu in cele din urma, @turbo si in cele dintai, @Denisa,

    Dati-mi va rog un exemplu folosind youtube, sa aud si eu, multumesc:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.