De ce să nu profiți de ofertele de Black Friday ca să-ți cumperi încălțăminte?

De câțiva ani ignor cu grație Black Friday-ul românesc, mai ales că noi, românii, l-am luat și am făcut o mare varză din el, transformându-l într-un eveniment lunar sau care durează o lună, în unele cazuri. Sigur, nu e rău că avem produse de calitate la prețuri reduse, dar parcă mi-ar plăcea ca măcar  o dată să nu mai fim noi cei speciali și să ne luăm după turmă, mai ales că e vorba despre lucruri pozitive. 

Ei bine, printre lucrurile pozitive legate de Black Friday este BF-ul organizat de ZorileStore.ro, magazin online de încălțăminte & co, eveniment intitulat ECLIPSA DE PREȚURI, care începe în 18 noiembrie și vine cu reduceri de până la 60%.

Preferații mei sunt acești Skechers BOBS ALPIEN SMORES din piele întoarsă și material textil. Aștept cu interes să văd ce preț vor avea în 18 noiembrie, pentru că acum costă 299,90 lei. Nu e mult, dar nici puțin… de când mi-am cumpărat ghete din piele întoarsă cu 175 de lei, am pretenții.

ZorileStore.ro se află deja la cea de-a cincea ediție de Black Friday. Aș vea să spun că am urmărit edițiile anterioare, dar nu știu cum s-a făcut că în nici un an, de când a fost introdusă noțiunea de Black Friday în România, nu am avut bani pentru „mofturi” – fie ele și la preț redus.

În schimb, știu că sunt oameni care adună bani tot anul pentru reducerile din noiembrie. Nu o dată am auzit prieteni spunând că așteaptă luna noiembrie ca să își cumpere ceva la preț redus. Unii au tot felul de strategii, folosesc pluginuri și site-uri care îi alertează când se reduce un preț, alții adaugă produsele în wishlist sau în coșurile de cumpărături de pe site-uri și urmăresc constant evoluția prețurilor, se fac stocuri de cafea și băuturi energizante pentru noaptea marilor reduceri, ca să fie siguri că nu adorm pe când își revin serverele* etc.

Pentru cine nu urmărește fenomenul, e o tradiție românească: de Black Friday, toate serverele cad, pentru că firmele nu investesc în hosting scump pentru o singură noapte în care traficul pe site-uri este super-aglomerat. Așa că dacă vrei să îți cumperi ceva, de obicei aștepți să își revină serverele, după ce alți posibili clienți abandonează „cursa”.

Bun. Deci nu uitați că vineri începe Eclipsa de prețuri la ZorileStore.ro. Și dacă, în mod „tradițional”, Black Friday este ziua în care cumperi electronice și electrocasnice la prețuri mult reduse, de ce să nu profităm de faptul că și vânzătorii de îmbrăcăminte și încălțăminte se aliniază trendului și să cumpărăm ce ne trebuie la prețuri mult mai mici?

Voi ce „vânați” anul ăsta de Black Friday?

UPDATE de Black Friday: prețul ghetelor este de 199,90 lei, azi, 18.11.2016.

199-lei

4 thoughts on “De ce să nu profiți de ofertele de Black Friday ca să-ți cumperi încălțăminte?”

  1. gand la gand, chiar am profitat de black friday sa`mi comand o pereche de botine. 30% reducere, nu`i rau :) sunt curioasa cand vor veni, comanda mea e tot in procesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.