„Blog Juan” romantic sau amuzant?

Atunci când cei de la Danone mi-au propus să fac parte din juriul de bloggeriţe care va alege cel mai romantic sau cel mai amuzant blogger din România, am ştiut că o să-mi fie greu să aleg unul singur, pentru că mie-mi sunt simpatici mulţi. Foarte mulţi. Sinceră să fiu, am sperat că Gaben o să ajungă în finală. Cu el aş fi votat, pentru că-i super simpatic şi, fără îndoială, cel mai amuzant blogger [cine-a stat măcar preţ de o cafea cu el ştie că nu vorbesc prostii]. N-a adunat decât 18 voturi, pentru că… well, nu ştiu de ce, dar e păcat.

Revenind la „oile” noastre, adică la bloggerii cei mai simpatici şi cei mai amuzanţi din concursul BlogJuan. Nu-mi place romantismul decât în filmuleţe de cel mult trei minute de pe YouTube sau în comediile romantice la care mă uit singură în zilele albastre. Rar, deci. Prefer să râd, chiar dacă se spune că râsul îngraşă [dacă ar fi adevărat, aş avea cel puţin dublul greutăţii mele de acum, la cât de mult râd]. În concurs au intrat mai mulţi amuzanţi, dar preferatul meu este Ovi Sîrb. Fără prea multe explicaţii; şi-a dat el destule link-uri în articolul cu care s-a înscris, deci dacă vreţi să râdeţi sau să vă lămuriţi de ce l-am ales pe el, clickuiţi cu încredere!

Nu ţin neapărat să văd pe rafturile din supermarket iaurtul Danone Cremosso „Tartă cu lămâie”, ba chiar l-aş prefera pe cel cu Tiramisu, dar dacă astea-s regulile şi Ovi nu s-a simţit în stare să concureze la cealaltă categorie, de „blogjuani amuzanţi”, adică, defilăm cu ce avem, şi anume cu Ovi Sîrb drept cel mai amuzant blogger şi cu Cremosso Tartă cu lămâie.

P.S.: Vreau magneţi pentru frigider de la Amsterdam!

4 thoughts on “„Blog Juan” romantic sau amuzant?”

  1. Pingback: Blogjuan pleaca la Amsterdam cu…… | Augustin Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.