Două motive pentru care n-am mai dat pe aici

De fapt, două motive pentru care ar putea părea că n-am mai intrat pe blog [eu de fapt tot intru, da’ al naibii, nu s-ar scrie singur!]:

1. www.replicahd.ro [acum şi fără www!], site-ul ziarului la care cu onor prestez. Da, i-am pus WordPress, mi-am prins urechile, m-au ajutat greii, n-am reuşit să mă lămuresc cu permalinks, dar mai este timp. Deja de trei săptămâni tot trag de site în toate părţile şi aproape că-mi place cum a ieşit.

2. Writer’s block. Sau blogger’s block, dacă vreţi. Zeci de minute m-am tot gândit, zilele astea, despre ce aş putea să mai scriu pe blog. Nu că mi-ar merge toate grozav, nu că nu mi s-ar întâmpla nimic, dar îmi vin numai idei tâmpite şi zău că nu vreau să le transpun pe „foaie”.

Aşa că m-am gândit să facem aşa: ca să nu rămână blogul în paragină până-mi vin mie ideile, daţi-mi voi câte o idee. Sau câte un subiect. Sau câte un cuvânt! Nimic greu, totuşi, că v-am spus că m-am blocat. Dar mi se pare că pe o temă dată, dacă o agreez, aş putea să scriu mai uşor.

Ajutaţi-mă să mă „deblochez”! Mulţumesc şi vă mai aştept pe aici, sper, şi cu „marfă” nouă.

9 thoughts on “Două motive pentru care n-am mai dat pe aici”

 1. stiu sentimentul cand ai idei de scris dar ti se par toate aiurea si in final nu mai pui nimic.
  scrie ceva despre ultimele carti citite, ce recomanzi, etc. eu tocmai am terminat de citit The Shining de Stephen King si nu stiu ce sa citesc in continuare.

  1. Ți-a plăcut? Mie una da, însă am făcut greșeala să ma uit și la film și am fost tare dezamăgită.

   Ce fel de cărți îți plac? – să știu ce ți-aș putea recomanda. Uite câteva titluri: Harper Lee – To kill a mocking bird (cred că s-a tradus in română „Să nu ucizi o pasăre cântătoare„); John Steinbeck – Oameni și șoareci; Dean Koontz – Odd Thomas (e prima dintr-o serie, dar asta mi s-a părut cea mai reușită), Watchers; Jodi Picoult – House Rules, My Sister’s Keeper („O viață de rezervă„), The Pact, Nineteen Minutes; Stephen King – The Running Man…

 2. 1. Intri in panoul de control-> setari-> legaturi permanente si bifezi „structura personalizata”. In casuta din dreptul ei introduci asta: /%postname%/
  Succes.

  2. Cand ai putin timp liber si ai chef de o plimbare ia-ti si aparatul foto cu tine. Subiecte pentru blog sunt peste tot in jurul nostru, iar o fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte.

 3. Ar trebui totusi ideile alea tampite care sunt sigur ca nu sunt tampite, sa le pui pe hartie. Din multe idei proaste se nasc ideile bune si cu siguranta, daca le crezi tampite inseamna ca au legatura. Lasati spatiu imaginatiei. Fi tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.