BMW i8 la Hunedoara, în curtea Castelului Corvinilor

Nu prea scriu eu despre mașini, pentru că nu am condus foarte multe. Vreo patru, de toate, dintre care două au fost cele pe care am făcut școala de șoferi… Asta nu înseamnă că nu îmi plac mașinile. Ohoo, cică sunt de groază când merg prin oraș, că-s cu ochii după mașini, studiez modele, le recunosc de la distanță și mă laud cu asta etc. 

Totuși, îmi plac mașinile normale, pentru muritori, pe care ți le poți permite, la o adică, și fără să fii milionar. În euro. Supermașinile m-au lăsat rece dintotdeauna, de-aia nu am avut nici un fel de emoție când am aflat că dealerul BMW din TImișoara trimite un BMW i8 la Hunedoara, la un eveniment care are loc mâine la Castelul Corvinilor.

Asta până când m-am urcat în dreapta și am înțeles de ce sunt oamenii pasionați de mașinile puternice: pentru senzațiile tari pe care le resimți la bordul lor. Sigur, o astfel de mașină nu se conduce prin oraș, cu 50 km/h, ci pe autostrăzi mai lungi de 50 km. :)

Dacă sunteți prin zonă, sâmbătă, 9 iulie, puteți vedea pe viu această bijuterie în curtea Castelului Corvinilor, în cadrul evenimentului „Transylvania BMW E 31 8 Tour”. Intrarea este liberă! Mulțumirile merg către Werner-Wilhelm Wolff, general manager la Banat Car Timișoara – Dealer BMW, care a facut acest lucru posibil.

11 thoughts on “BMW i8 la Hunedoara, în curtea Castelului Corvinilor”

      1. Si cand oare vom avea drumuri? Mai traim sa ne bucuram si noi de ele? Momentan, platim rovinieta pentru niste petice.

  1. stii ca nu poti conduce asa ceva pe soselele noastre? la ce sa cumperi asa ceva daca se rupe in prima groapa la 50 m de casa? nu sunt sosele pentru asa ceva. asa ia-ti un 4×4. e mai fiabil aici la Romanica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.