Branduri care-mi plac. Partea a doua

Aici e prima parte.

Farmec, cum am putut să nu menţionez brandul Farmec, care mi-e atât de drag, în prima parte? Am descoperit brandul ăsta relativ târziu, dar ori de câte ori merg într-un supermarket, caut produsele Farmec pe care le folosesc. Dacă le găsesc, supermarketul primeşte o notă bună, dacă nu, mă gândesc că sunt nişte şpăgari nesimţiţi şi că nu merită să le mai trec pragul. Păi cum să nu vinzi unele dintre cele mai bune produse româneşti? Cum?

Danone. Sunt deja şase luni de când Activia, prin campania Obiceiuri Sănătoase, a început să-mi schimbe viaţa. La propriu. Datorită acestei campanii am început să fac mişcare, să adopt tot mai multe obiceiuri sănătoase, dar mai ales am început să-mi văd de sănătate. Lucrul ăsta e unic, nici o altă companie care şi-a făcut reclamă pe bloguri nu a fost atât de grijulie cu bloggerul în chestiune aşa cum a fost Danone. Cu ocazia vizitei la fabrică, am aflat întreaga poveste a brandului Danone şi m-am lămurit de ce laptele pasteurizat este mai bun pentru mine decât cel cumpărat din piaţă sau prelucrat de firmele mai mici, care nu lucrează întotdeauna în condiţii igienice.
Dacă înainte criticam laptele cu foarte puţină grăsime, despre care spuneam că-i apă colorată, acum ştiu cum se obţine laptele respectiv şi am mai multă încredere să-l consum pe ăla decât pe cel primit de la vaca vecinului bunicii mele şi care se strică dacă PET-ul în care este ţinut nu a fost clătit în prealabil cu apă fiartă. 

Napolact, un alt brand cu care am crescut şi care mi-a devenit şi mai simpatic odată cu rebrandingul şi cu noile denumiri ale produselor – Smântână Gospodar, Iaurt Numa’ Bun etc. Şi de când am fost în vizită la Ţaga, am devenit fană Napolact. Mmm, Năsal!

Starbucks. Da, lumea zice că Starbucks=hipsteri, dar au cafea bună, cultivată cu responsabilitate şi, să nu ne mai învârtim după deget, bună! N-am nici MacBook şi nici nu folosesc Instagram atunci când merg la Starbucks, dar nici nu mă simt exclusă din cauza asta.

Dorna, Aqua Carpatica, Bucovina, Aqua Sara. Toate sunt ape minerale româneşti, pe care le consum într-o veselie. Aproape că nu există săptămână în care să nu aduc acasă un „bax” de şase PET-uri cu apă minerală. La început a fost borsec, apoi am trecut pe Tuşnad, mai apoi pe foarte slab acidulata Poiana Negri Cumpătată şi acum „cochetez” cu Aqua Sara, o apă minerală pe care o ştiu din copilărie şi care înainte se numea Boholt, după izvorul hunedorean din care provine.

Samsung: un brand pe care l-am ignorat multă vreme, dar care îşi face, încet-încet, loc în viaţa mea. Am început cu un aspirator micuţ, am continuat cu maşina de spălat, ca apoi în viaţa mea să intre tableta Samsung Galaxy Tab. Samsung mi-e un brand tot mai simpatic; n-am avut încă un telefon Samsung, dar nu mă grăbesc, deocamdată sunt fericită cu Nokia N9.

Sigur va urma şi partea a treia.

7 thoughts on “Branduri care-mi plac. Partea a doua”

  1. legat de apa minerala, eu beau numai Lipova ca e de la mine din judet. la fel si in cazul lactatelor, iau de la Curtici sau Pecica.

    de la starbucks am cumparat cel mai scump ceai ever (in conditiile in care la un local normal din arad e 5-6 lei un ceai), de aproape 4 euro. si`a meritat banii, am baut un earl grey absolut delicios si puternic aromat. data viitoare cand ajung pe la un starbucks am zis ca o sa`mi cumpar o cutie cu ceai pentru ca e prea bun.

  2. Si eu sunt mare fan Farmec, Danone si Napolact mă lasă rece, de Starbucks nu stiu ce să zic..am băut de vreo 2-3 ori cafea la ei, nu am nimerit niciodată una bună…mi se pare muuult prea prăjită cafeaua (de fapt arsă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.