Cadouri personalizate

Mi se întâmplă de multe ori să vreau să fac cuiva un cadou și să nu știu ce i-ar plăcea. Cel mai grav este atunci când persoana căreia trebuie să i-l ofer are deja totul. Flori nu-mi place să dau, pentru că prefer să le văd în ghiveci sau în pământ, nu lipsite de viață și pregătite să se ofilească doar pentru că suntem noi șmecheri și vrem să le mirosim într-o vază, iar de cadourile „clasice” pe care le găsesc în magazinele „de cadouri” m-am săturat. Parcă sunt mereu aceleași, făcute de același grup de chinezi înfometați.

O soluție ar fi cadourile personalizate. Știu că sunt bine primite pentru că am primit și eu cândva un set de pix + stilou scumpe, cu numele meu gravat pe partea metalică. Nu ai cum să refuzi un astfel de cadou și n-are cum să nu te bucure. Pe Ghizbi.ro există o ofertă foarte variată de cadouri personalizate [și personalizabile].

Spor la cumpărături! :)

10 thoughts on “Cadouri personalizate”

  1. Eu am un magazin de genul la 500 m distanta de „casuta” mea. De cand l-am descoperit a inceput sa-mi placa sa fac cadouri :D

  2. Iti amintesti reclama aia cu „facturi prea mari?” ? Era cu un postas cu ditamai plicul la usa…
    La ziua unei prietene am facut ceva asemanator! I-am facut o felicitare uriasa cu plic si timbru si tot ce trebuie, pe care scria: ” Felicitari prea mari? Ca sa ne incapa in ea toate gandurile bune!”
    A ras jumatate de ora cand a deschis usa si i-am zis „Aveai ceva in posta si am zis sa ti-o aduc eu…”

    Sarumana de link! E bun cand inspiratia intarzie sa apara! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.