Duș în văzul lumii

Vineri dimineață, la ora 9, în Piața Universității din București, o tânără [foarte] curajoasă, Romina Agapi, va face duș într-o cabină suspendată la patru metri. Ideea îi aparține Cristinei Bazavan, de la Tabu, și este susținută de Dove și Radio Zu.

Dove lansează, cu această ocazie, un nou gel de duș: Dove VisibleCare. Gelul de duș “promite” o piele vizibil mai catifelată în doar șapte zile.

Despre dușul făcut în văzul lumii a scris și Nebu și sunt de acord cu ce zice ea acolo: s-ar putea să nu fim încă pregătiți pentru astfel de acțiuni. Felicitări, Tabu și Dove, pentru curaj!

4 thoughts on “Duș în văzul lumii”

  1. Organizatorii au decis ca tanara suspendata la 4 m deasupra cotei 0 reprezinta cea mai buna campanie pentru amanarea igienei de dimineata cu cateva ore. Cat de idiot trebuie sa fii sa recurgi la o astfel de campanie dorind sa promovezi niste produse cu ajutorul unor gura-casca. Pentru multi dintre cei care ar putea participa la un astfel de eveniment, mirosul Dove este o necunoscuta mai mare decat femeia aflata sub dus. Radio Zu a comentat pe marginea acestui eveniment pe calea undelor uscaciunea aflata in mintile celor care si-ar putea imagina o combinatie mai reusita intre intre o dimineata racoroasa, o femeie dezinvolta si un lant uman de retardati care au venit sa caste gura la model.

  2. Vazut poze pe blogul Ninei @ toane.ro. Mi s-a parut o campanie aiurea… Cred ca erau mai inspirati cei de la Dove daca dadeau sample-uri timp de o ora in piata Universitatii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.