Când s-a dus vara asta?

Nu-mi vine să cred că deja seara e răcoruţ, noaptea e de-a dreptul frig, am crescut temperatura apei din centrală, hainele nu se mai usucă imediat pe sârmele din balcon, am trecut de la apă rece la apă la temperatura camerei, de la ceai răcit la frigider la ceai fierbinte cu miere… pfuai!

Toamna asta m-a lovit în moalele capului, iarăşi nu am apucat să-mi iau concediu în vara care tocmai a trecut [WTF?] şi cum mi-am făcut un program tâmpit, m-am trezit tot la ore târzii, după-masa, aşa că eu şi soarele de vară nu ne-am prea întâlnit. Poate şi de-asta am senzaţia că vara a venit şi s-a dus iar eu nici n-am apucat să mă lămuresc ce-i cu vara lui 2014.

Sigur, am fost la mare, am fost la Horezu, am făcut un pat din paleţi şi am reconiţionat două scaune, dar nu-i destul. Nu-i Praga, nu-i Grecia, nu-s multe planuri pe care nu am apucat să mi le fac, că vara s-a şi dus.

Băi, Conectăre, io am dormit toată vara, băăă!

Să punem pe masă cele cuvenite: 

5 thoughts on “Când s-a dus vara asta?”

  1. La mine e total pe dos, ador răcoarea, chiar frigul, abia asteptam sa scap de încă o vara de cosmar … Totusi, tot cald mi se pare, iar daca acum e frig noaptea, la iarna e clar ca nu iesi fără 3 cojoace :).

  2. Hai, ma, Denisa. Cum se poate sa uiti de concediu. e cea mai importanta perioada a anului :))
    Ce fel de Balanta esti tu? De obicei suntem mai hotarate cand vine vorba de leneveala. :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.