Canon face toţi banii

Oricât aş susţine eu [şi Remus, dealtfel, iar la el se şi vede] că nu există aparate foto mai bune decât Sony, trebuie să recunosc că noul Canon EOS 400D al lui Sebi face toţi banii… şi mai rămâi şi dator!

De ieri, VisUrică fost înlocuit cu un aparat foto pe care îl visam amândoi de ceva vreme. Este, aşa cum am spus, un Canon, dar nu a fost încă „botezat”, adică nu i-am dat un nume. Nu m-am jucat foarte mult cu el, dar e clar că bate la fundul gol ce-am avut noi până acum. hee hee hee

Pe fotoblog am pus patru fotografii făcute cu el şi prevăd o „avalanşă” de poze noi în zilele ce urmează.

7 thoughts on “Canon face toţi banii”

  1. Canon este intr-adevar bun, insa cei de la Canon au scos deja urmasul lui 400D care se numeste 450D si contine in kit un obiectiv stabilizat optic; aparatului nou i-au fost corectate erorile reclamate la 400D.
    Acum, la calitatea imaginii e mult de discutat; insa Sony nu are cum sa fie cel mai bun… la nivel de calitate sunt situati pe locul 4, dupa Canon, Nikon, Pentax.
    Canon 400D e un aparat bun, nimic de zis; altfel nu ar fi facut atatea vanzari. Iar pana la urma, daca imaginea este acceptabila, ceea ce face dintr-o simpla poza o fotografie este mana artistului.

  2. Canon rulzz, pacat ca nu m-a ascultat pana acuma Visul. nu stiu de ce, dar pozele tale cu Sony au o claritate remarcabila, fapt care m-a facut sa pun mana pe H5 si sa ma joc cu el o vreme. placut, nimic de zis. dar nici pretul nu se compara cu 400D, sa recunoastem. ce setari folosesti, de exp, pt pozele de la Orastie?

  3. O parte din ele au fost făcute cu expunere foarte mică, majoritatea pe AUTO. :D Ciudat sau nu, majoritatea ies foarte bine fără să mai fie nevoie de geniul fotografului. =))

  4. eu am lucrat cu Panasonic FZ8 al unei prietene si tot pe Simple Mode (aka auto, idiot-proof, luser-mode, etc :D) ies pozele cel mai bine. pt un pic de caldura in imagini, Program AE (auto-exposure) cu functia de warming activata, da o lumina deosebita, mai ales la portrete feminine :) la apus nu prea ai nevoie, e mult galben in lumina si ies exact cum vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.