Ce-am mai făcut eu în ultima vreme

M-am relaxat făcând cumpărături, am scris un articol pe blogul lui Sebi, am făcut câţiva [puţini] kilometri pe bicicleta statică, am văzut nişte documentare, de fapt nişte filmuleţe de călătorii despre Dubai, Santorini, Amsterdam şi Viena şi m-am pregătit sufleteşte pentru zilele de luni, marţi şi miercuri, când am de dus în spate un ziar, motiv pentru care nu numai că nu voi răspunde pe messenger, dar vă avertizez de pe acum că s-ar putea să fac urât. Pentru cei care se întreabă de ce mai stau pe messenger dacă am treabă, răspunsul este simplu: pentru că am de comunicat cu oamenii cu care lucrez.

Altfel, mi-ar fi plăcut să am inspiraţie şi chef ca să mai creez bijuterii din Fimo sau ceramică, mi-ar fi plăcut să pictez măsuţa albă de la IKEA, mi-ar fi plăcut să dorm mai mult noaptea şi mai puţin ziua. Dar socoteala de seară nu se potriveşte cu cea de dimineaţă.

P.S.: Da, şi-am mai ciripit pe Twitter.

13 thoughts on “Ce-am mai făcut eu în ultima vreme”

  1. Denisa, un sfat: fa-ti un grup cu oamenii cu care lucrezi in mod normal, intra invisible, iar la grupul respectiv da-le „permanently on-line”; e mai simplu si pentru tine si pentru ceilalti asa. :)

  2. Pai daca nu te vad online presupun ca nu trimit mesaje asa in gol… iar daca totusi le trimit si nu e ceva esential inseamna ca merita efotul de a facea click pe bunotul de ignore. :P

  3. Hehe… adevarul e ca sunt foarte prudent atunci cand vine vorba sa adaug pe cineva in lista de mess sau sa las pe cienva sa ma adauge. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.