Chestii – 29 mai 2008

 • Am primit MP3 player-ul de la FreacăBuha. Deci n-am frecat-o degeaba! Mulţumiri vouă pentru click-uri şi echipei FreacăBuha pentru premiu. Arată foarte mişto, dar deocamdată asta e tot ce pot spune despre el, pentru că acumulatorul încă se mai încarcă…
 • player

 • Politizarea micilor afaceri, la XtraVagAnT. Şi eu am tot vrut să scriu despre patronii de magazine care susţin câte un candidat. Cât despre magazinele din Hunedoara care afişează în vitrine pe ştiu-eu-cine, s-au lins pe bot. :D
 • Swamp a scris un review lung: tastatură Microsoft Razer Reclusa pentru gameri, 200 de lei. Coafura rezistă.
 • M-am întâlnit azi cu o tanti la vreo 50 şi ceva de ani care întotdeauna se îmbracă foarte elegant şi am observat că avea unghiile de la picioare negre. Greţos. Deci toată eleganţa e doar la suprafaţă.
 • Ştiu că am rămas „datoare” cu poze din Arad şi din Ungaria, dar n-am avut timp şi chef să le prelucrez, aşa că rămân în continuare datoare. Promit însă un mini-fotoreportaj cu casele de pe strada Zăvoi din Deva [pe drumul spre Archia].

8 thoughts on “Chestii – 29 mai 2008”

 1. Multumesc mult pentru mentionarea articolului meu.
  Deja m-au stresat astia cu idiotenia asta de campanie electorala.
  Felicitari pentru premiu si sa-l folosesti cu placere.
  In alta ordine de idei ca sa nu mai scriu in alta parte sa stii ca sunt alaturi de tine si de Vis in toata manaria asta politica.
  Bafta si sa o scoateti la capat cat mai rezonabil va doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.