Cine merge la concertul Bon Jovi?

Eu merg, eu merg! Şi voi…

Ştiu că n-o să citească nimeni textul ăsta decât după ce va fi verificat lista câştigătorilor, dar trebuie să vă spun că mi-au plăcut toate poeziile voastre şi, dacă aş fi avut cum, v-aş fi premiat pe toţi. Asta-i partea cea mai grea atunci când am câte un concurs pe blog – citirea comentariilor şi alegerea câştigătorilor. Poate că nu reiese din felul în care scriu pe blog, dar sunt o persoană darnică; Mama, draga de ea, m-a învăţat să nu fiu egoistă şi să împart din puţinul sau multul [cuvânt nou?] meu. Şi aşa fac, chiar şi atunci când vine vorba de ciocolată. Pe cuvânt că aş vrea să vă iau pe toţi cu mine la concert, să ne zbenguim împreună pe melodiile cântate Bon Jovi.

Celor care nu aţi câştigat vă recomand să staţi cu urechile ciulite pe la radiouri, să mai daţi câte-o geană pe Facebook şi poate că veţi câştiga. Chiar vreau să meargă toată lumea la concertul deceniului!

…iar fericiţilor de mai jos trebuie să le spun că atunci când le vor povesti nepoţilor despre concertul ăsta legen-wait for it!-dary, ar face bine să le spună că biletele le-au fost oferite nu de către Denisa, ci de către Ciuc Premium, care susţine muzica live. Da, ăsta a fost momentul sponsorului, dar aş putea să pariez că nu v-a deranjat!

:) Şi-acum să bată tobele.

Câte două invitaţii:
– Ana [şi Vali]
– Jasmine

Câte o invitaţie:
– Oana [de fapt, prietena ei care n-are bilet. Uite, prietenă dragă – că nu ştiu cum te numeşti, acum ai şi tu bilet şi nu rămâi singură acasă. Noroc cu Oana!]
– SomeGuyFromMars [sorry, man, doar unul, OK?]
– Criserb [pentru că ai avut comentariul cu numărul 29.800, primeşti un singur bilet. Glumesc, dar sper că e OK aşa, dacă aveam de unde, vă dădeam tuturor câte două!]
– Claudia [mi-a plăcut aia cu „voi mai dormi când voi fi decedat”, nice touch!]

Şi gata, cele opt invitaţii s-au terminat. :(

\m/ ROCK’N’ROLL! \m/

8 thoughts on “Cine merge la concertul Bon Jovi?”

  1. A, uitasem. Biletele vor fi la mine, daţi câte-un mail cu nume şi număr de telefon pe denisalala coadă de maimuţă gmail punct com. O să ne vedem duminică în Bucureşti ca să vi le dau. Şi ca să ROCK’N’ROLL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.