De ce DeCe trebuie să scrie pe blog

Pentru că găseşte tot felul de chestii faine pe net, cum ar fi un filmuleţ făcut de Ty Cullen, un new-yorkez curios să afle ce melodii ascultă trecătorii cu căşti în sau pe urechi. Filmuleţul a devenit viral, ideea a fost preluată şi de alţii, iar YouTubele geme de filmuleţe cu titlul „Hey, _Oraş_! Ce melodie asculţi?”. DeCe le-a reunit pe toate într-un playlist, iar după ce i-am dat drumul, am stat câteva zeci de minute lipită de monitor, uitându-mă la ele.

Preferatele mele sunt filmuleţul din New York şi cel din Copenhaga. De apreciat că şi românii au făcut un filmuleţ. Dacă o să aveţi răbdare să vă uitaţi la toate, veţi vedea că românii sunt printre cei mai aerieni şi speriaţi de bombe. Pe la minutul 1:42 era şi o mimoză care-avea, probabil, impresia că dacă e filmată, camera video îi fură sufletul sau ceva. Mno, fiecare cu ale lui. Mie-mi place genul ăsta de filme făcute pe stradă, pentru că-mi dau posibilitatea să-i judec pe alţii şi în acelaşi timp să fac plimbări virtuale prin oraşe în care nu am ajuns încă. Dacă mai adaugi nişte muzică, nici nu-i de mirare că am stat, cred, mai bine de-o oră cu playerul în faţă.

Le puteţi vedea pe toate dacă-i daţi play celui de mai jos. Enjoy!

Şi apopo de muzică, aţi văzut ce năzdrăvănie a făcut Ciuc Premium?

4 thoughts on “De ce DeCe trebuie să scrie pe blog”

  1. Fenomenal. Nu stiu cum, dar am rezistat sa ma uit integral la toate orasele. Mi-am imbogatit considerabil cultura muzicala si procesul acesta mi se pare chiar interesant.

    Cineva din Copenhaga asculta Mr. Saxobeat, melodie romaneasca; nice.

  2. Interesant mi s-a parut faptul ca lumea chiar se opreste din mers pt ai raspunde tipului (la noi cred ca nici 30% nu s-ar opri) si apoi fapul ca sunt foarteeee multi care merg cu castile in urechi, si la toae varstele! oricum draguta ideea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.