Concurs în Vitrină

Agenţia clujeană de publicitate full-service Vitrina Advertising lansează o serie de concursuri/dezbateri, sub denumirea generică de „Vitrina Viral Debates”. Primul concurs are ca subiect Festivalul Internaţional de Film Transilvania [TIFF], care începe mâine, 29 mai.

Concursul, care li se adresează bloggerilor, are ca premiu un laptop Fujitsu-Siemens Amilo 1703, iar pentru a-l câştiga trebuie să scrieţi pe blog un articol care să răspundă la întrebarea: „Ce înseamnă TIFF pentru tine?” şi în care să-i determinaţi pe cititorii voştri să răspundă la aceeaşi întrebare. În articol trebuie să existe un link pe cuvintele Vitrina TIFF, către http://www.vitrina.ro/debate; de asemenea, tot în articol trebuie să anunţaţi că participaţi la concursul Vitrina TIFF.  După ce-aţi scris articolul, trimiteţi un mail la debate at vitrina punct ro, cu link către articolul participant. Toate articolele participante vor fi menţionate pe pagina concursului, cu link către articolul înscris.

Primele 20 de bloguri care strâng cel mai mare număr de comentarii vor primi câte două stick-uri de 2 GB, unul pentru blogger şi cel de-al doilea pentru unul dintre cei care au comentat la postul înscris în concurs, acesta din urmă urmând să fie ales de către blogger. Bloggerul care strânge cele mai multe comentarii va primi un laptop Fujitsu-Siemens Amilo 1703, fără tragere la sorţi.

Regulamentul concursului este aici. Succes!

1 thought on “Concurs în Vitrină”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.