Cristina Bazavan [Tabu] face un gest frumos

Nu e doar un gest, de fapt e o campanie în toată regula: Cristina Bazavan, redactor şef al revistei Tabu, scrie pe blogul său:

Când lucrezi la revistă glossy, primeşti daruri. Ca mulţumire, ca modalitate de testare sau, pur şi simplu, tradiţional: de sărbători. Şi eu primesc. Multe.

Anul acesta, am decis să fac publice toate darurile, să le pun pe blog şi să le scot la vânzare. Banii pe care-i strângem îi donăm lui Andrei. Are cinci ani şi n-a mâncat până acum un sandwich sau un măr.

Aşa că doamna Bazavan a scos la vânzare, pe blog, o mulţime de bunătăţi, la preţuri [mai mult decât] rezonabile, pe care le puteţi cumpăra doar dacă vă grăbiţi tare. Dacă vă grăbiţi încet, aşa cum am păţit eu, nu mai prindeţi nimic. Gestul Cristinei Bazavan este unul lăudabil. Jos pălăria pentru o astfel de idee şi poate prind ideea şi alte persoane publice care primesc cadouri de care, poate, nu au atâta nevoie.

Da, am scris [negativ] despre cartea pe care o scrie Tabu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez un gest frumos şi un Om.

5 thoughts on “Cristina Bazavan [Tabu] face un gest frumos”

  1. Pai daca taxele si impozitele noastre se duc pe artificii si revelioane vanghelice!
    lacrimam de dragu’ unei dame miloase!
    cine da cu soarta-n capu-i?

  2. Vladimir, îmi place să cred că eVanghelie nu va cheltui banii mei pentru revelion; nu lăcrimăm, aplaudăm – e o diferenţă.

    Şi ce dracu’ ai vrut să zici cu ultima propoziţie?

  3. BUNA ZIUA SI BINE V-AM REGASIT EU SI PITICUL AM REVENIT IN TARA.INTERVENTIA A DECURS BINE ADICA DILATARILE CU BALONASUL.IN PRIMUL RIND AS DORI SA VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR. AS DORI SA STIU DACA NE M-AI PUTETI AJUTA . VA TREBUI SA PLECAM DIN NOU PENTRU ALTE DILATARI SI AVEM NEVOE DE SUMA DE 5000 EURO ,DIFERENTA DE 6000 EURO O AVEM .AM DESCHIS SI UN NOU TELEDON.M-AI MULTE INFORMATI GASITI PE BLOGUL ISABELEI SAU PE http://WWW.MECENATRO.VORDPRESS.COM. VA MULTUMESC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.