Darwin Award pentru marketingul românesc

Am rasfoit „ziarul” primit de la Kaufland si-am ajuns la trista concluzie ca oamenii, in majoritate [nu pot spune „marea majoritate”, nu-i asa?], sunt din ce in ce mai idioti.

Ma uit, de cateva zile, la un serial foarte misto, „The Big Bang Theory”, cu umor destept, ma amuz, pun pauza si rasfoiesc oferta de la Kaufland, unde dau peste „Puiul familist”. Come again?! Puiul asta, daca nu stiati, are patru pulpe: doua pentru copii si doua pentru parinti, conform etichetei. Astfel, multumita mintilor laminate luminate de la Agricola Bacau, copiii nostri vor invata ca puiul de gaina POATE sa aiba patru picioare, dar numai daca este familist. Ma tem ca oamenii care au venit cu ideea asta stralucita chiar cred ca „familist” poate insemna „pentru toata familia”. Tare ma tem…

La cum sunt crescuti bietii pui in fermele de peste tot, exista posibilitatea ca puiul cu patru picioare sa traiasca deja printre noi!

Tot de la Kaufland avem, „pentru de dimineata”, un delicios salam demisec. Este produs de Alpin, o firma de pe-aci, de la noi, si presupun ca i-au zis asa pentru ca nu contine zahar. Sau apa? Ei, dar ce mai conteaza ce contine, important e ca de-acum si copiii se pot lauda la scoala ca la micul dejun au servit un demisec, la fel ca parintii!

6 thoughts on “Darwin Award pentru marketingul românesc”

  1. Aia cu puiul familist îmi aminteşte de bancul cu ăla cu merţanul care nu reuşea să întreacă un pui cu patru picioare şi, urmărind bestia, ajunge la un institut unde se făceau experienţe pe animale şi astfel află că ciudata pasăre este rezultatul muncii ălora de-acolo. Şi întreabă, foarte curios:
    – Dom’le, dar ce gust are puiul ăsta?
    Şi i se răspunde:
    – Dracu’ ştie? Cine-l prinde?

  2. Cei de la Agricola Bacau sunt recunoscuti pentru reclamele „inteligente” pe care le-au scos in ultimii ani. Ultima, aia la pui dar in care de fapt apar gaini, aia e tare de tot.
    P.S. Am modificat, scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.