De ce nu scriu organizatorii de evenimente pe bloguri?

De fiecare dată când am participat la vreun eveniment organizat de bloggeri, eram foarte nedumerită cu privire la un aspect: de ce nu scriu, domnule, şi organizatorii pe bloguri? Ce, le e greu să bage două rânduri pe blog, ca să ştie şi cei care nu participă cum a decurs ziua, cine ce a făcut, ce au vizitat, ce minuni au făcut?

Ei bine… acum am înţeles de ce nu scriu organizatorii pe bloguri: pentru că nu au timp! Dacă nu ai organizat niciodată un ceva, oricât de mic, ai impresia că omul ăla care e tot timpul pe lângă tine ar putea să-şi facă timp şi să scrie, că doar e interesul lui să îşi popularizeze evenimentul. Numai că omul ăla nu are timp tocmai pentru că e tot timpul pe lângă tine, mai vorbeşte la telefon cu partenerii şi sponsorii, mai plăteşte facturi, bifează obiective de pe o listă, face liste de tot felul, dă mailuri, face poze, urcă poze pe Facebook, tăguieşte oameni şi câte şi mai câte.

Aparent, e simplu să faci o treabă de-asta cu bloggerii. Dai nişte telefoane, chemi nişte oameni, vizitezi, bei, mănânci, te distrezi şi gata. În realitate, după un weekend în calitate de co-organizator pot spune că treaba asta nu-i pentru toată lumea. Nu că m-aş plânge, Vizită în HD a ieşit foarte bine şi dacă participanţii nu m-au minţit [şi nu ar fi avut de ce s-o facă], au fost încântaţi de judeţul nostru.

Sigur, pe Facebook s-au văzut bloggeri mâncând, bloggeri odihnindu-se, bloggeri la terasă, dar asta nu înseamnă că am avut un weekend prea relaxat. Atunci am avut timp să-mi trag sufletul şi să-i pozez pe toţi, dar avem şi alte poze. Ohoo! Am vizitat  Ulpia Traiana Sarmizegetusa şi Sarmizegetusa Regia, Parcul Dendrologic din Simeria [incredibil loc, ar trebui să-l vizitaţi ca să înţelegeţi ce spun], depoul de locomotive din acelaşi oraş-nod de cale ferată, am ajuns la Aqualand-ul din Deva şi am încheiat ziua de sâmbătă la Festivalul Virşlilor. 

În cele două nopţi am dormit nouă ore [în ambele nopţi!], am băut prea multă cafea şi m-am stresat cât pentru o lună întreagă. Dar zău că-mi pare bine că am făcut-o şi pe asta!

Le mulţumesc încă o dată bloggerilor care au avut încredere să se lase pe mâna noastră weekend-ul trecut – Diana Ribana * Tudor „CeMerită” Popa * Raluxa * Chinezu * Gaben * Corina Georgescu * Piticu * Auraş Mihai * Toma Nicolau *  Adrian Ciubotaru * Alexandru Damian & vaca verde * CriSerb * Irina Bărăgoi * Spanac * Cătălin Pavăl * Robintel -, precum şi sponsorilor care ne-au susţinut în acest demers.

Vizită în HD 2013 a fost un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiect susţinut de Primăria Oraşului Simeria, Agenţia de turism TOC InternaţionalBest Hotel Hunedoara, Cred ONG, CastelulCorvinilorHD.ro, Webbusiness.ro. Partener media: săptămânalul REPLICA.

12 thoughts on “De ce nu scriu organizatorii de evenimente pe bloguri?”

 1. Noi multumim Denisa!

  Eu am intele de ce nu scriu participantii la evenimente de la fata locului, pentru ca put si simplu nu poti. Este multa informatie acumulata, mult timp in care nu poti sa scrii, multe nopti la un pahar de ceva… dimineata apoi totul incepe devreme… e greu.

  Mi-a deschis putin ochii vizita asta, am vazut chestii pe care nu le stiam despre Hunedoara, judet in care m-am nascut si locuit o buna bucata de timp.

  Am sa povestesc cu mare placere tot ceea ce am vazut si tot ceea ce trebuie sa vada omul cand ajunge la noi in judet. Chiar sunt locuri care trebuie vazut. Tre’ insa putin timp, sper sa fiti intelegatori in privinta asta, sa facem „sa fie bine” nu sa fuserim lucrurile ;)

  Te-am pupat si multumim inca o data.

  P.S. Dana regreta ca n-a putut sa vina cu mine :P

  1. @cotos: Prin crema si spuma sper ca nu se intelege piscotari gen Ciubotaru sau altii ca el care pt 2 lei si 3 link-uri scriu entuziast si de bine despre aproape orice. Pacat ca un eveniment asa frumos s-a asociat cu fomisti de genul asta.

 2. Pingback: Local pe blog
 3. Corect, n-au timp, dar multi nici nu vor. Daca vrei iti faci timp pentru orice. Depinde ce vrei, depine care iti sunt prioritatile. Nu ai tu timp? Dai niste banuti la cineva sa-ti bage niste articole. Foarte simplu.

 4. Pingback: Viaţă agitată vs. Parcul Dendrologic de la Simeria | CeMerita.ro
 5. Pingback: Viaţă agitată vs. Parcul Dendrologic de la Simeria | InSibiu
 6. Cel care organizeaza un eveniment nu are nici un minut de liniste pana nu se termina. Si chiar si atunci poate mai are treburi de rezolvat si dupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.