Deci l-am cunoscut pe Groparu

În sfârşit, săptămâna trecută s-a întâmplat: l-am întâlnit pe Gropar, în carne şi oase. Şi piele. Toate astea învelite în haine, că era frig rău la Cluj, după cum v-am mai spus. Şi ştiţi cum îi Groparele IRL [in real life]? Exact ca pe blog: nărod, simpatic, amuzant, dus cu pluta. Groparu este exact aşa cum mă aşteptam, deci aşteptările nu mi-au fost înşelate. Din păcate, n-am stat prea mult cu el şi cu Gropăriţa [fată faină şi dăşteaptă, deci se potrivesc – răilor, vă pregăteaţi să-ntrebaţi ce caută cu el! Nu, mă, se potrivesc la marele fix!], dar ne-am promis că data viitoare bem şi povestim mai mult.

denisa si groparu

Andrei Crivăţ, aşa cum bine observa Mordechai, cunoaşte pe toată lumea. „Cu date de naştere şi cod numeric personal. Andrei e un amfitrion pe cinste şi un tip mişto. Dacă nu îl aveţi la blogroll înseamnă că nu-l cunoaşteţi. Dar el pe voi sigur”. Cam asta e şi senzaţia mea. Tu poate nu-ţi ştii CNP-ul pe de rost, Andrei îl ştie. Sau are numărul de telefon al celui care-l ştie. :D

Când am ajuns în Cluj, Andrei ne-a aşteptat în gară şi ne-a dus acasă, unde ne-a omenit cu… piţă! Am cântărit „opţiunile”: în mâna stângă – cura de slăbire de-abia începută, cu batoane energizante cu gust de ciocolată şi pământ, în mâna dreaptă – pizza bună, cu un sos de roşii adevărat… Ce puteam alege?

Adi Hădean face nişte sandwich-uri senzaţionale. Ar fi fost nedrept faţă de papilele mele gustative, faţă de Adi şi faţă de gastronomie însăşi să nu încerc sandwich-urile servite cu ceapă roşie şi să mă „ţin” de cură. Cura de slăbire poate fi pusă pe pauză până într-o zi de luni, sandwich-urile lui Adi trebuie mâncate pe loc!

Deci – fără deci – ne vom întoarce la Cluj, că-s oameni faini acolo. Şi-s sandwich-uri bune şi pită cu untură la Irish Music Pub!

5 thoughts on “Deci l-am cunoscut pe Groparu”

  1. denisuca dragă, apoi să ştii că vă aşteaptă cluuju’. şi cura de slăbire poate fi pusă pe stand by, că am auzit că aşa se consumă mai mult (sau era valabil numai pentru monitoare?). mulţam pentru laude :-) (azi am hrănit cheful de la firma unde lucrează groparele cu doar 45 de sandvişuri, din alea bune cu şuncă şi cârnaţi picanţi şi salată de ceapă roşie cu ulei de măsline şi oţet balsamic, şi din alea cu ou fiert şi caşcaval şi kaizer prăjit la grill, şi din alea cu ton şi brânză cu mucegai, şi cu chipsuri din cartofi făcute loco şi cu fasole brună prăjită. şi cu sos de iaurt cu ulei de măsline, busuioc şi usturoi şi…mă opresc) :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.