Decizii grele în supermarket

Am articolul ăsta de multă vreme în Drafts: observasem prin Kaufland că la unele raioane sunt mărfuri aduse de la alte raioane și abandonate, semn că decizii au fost luate (decisions have been made).

Am vrut să adun o colecție mai mare de astfel de poze, după care mi-am dat seama că dacă m-aș apuca, ar trebui să petrec și mai mult timp prin Kaufland și Auchan și Lidl și Profi și asta mi-ar lua timp – și probabil că, pentru a economisi timp, aș fi început să gândesc eu scenarii și să pun chiar eu produsele dintr-un raion în altul. Dar sunt prea bătrână pentru asta și chiar nu am timp de tăte!

Și expresia „Decisions have been made” îmi sună mai bine în engleză tocmai pentru că și pe marele Internet am văzut o mulțime de postări de genul ăsta. Deci e „boală” generală, iei un produs, ajungi la dulciuri/băuturi și realizezi că nu ai chiar atât de multă nevoie de măsline, șervețele umede pentru copii, jucării, câtă ai de băutură, să zicem.

În general la raionul de bere văd tot felul de alimente abandonate, semn că, în continuare, la români băutura-i temelie și mâncarea-i fudulie!

5 thoughts on “Decizii grele în supermarket”

 1. Si eu am vazut chestii abandonate, prin alte raioane, in magazine, dar nu am stat sa fac statistica si sa realizez ca ponderea mare de produse abandonate, se afla la raionul de beutura :))
  Buna treaba, Agent Denisa!
  HA HA!
  Pai oamenii lasa maslinele la raft, pentru ca, mai intai le pun in cos, cu gandul sa le serveasca cu un Martini. Ajung la beutura si isi dau seama cat costa sa isi faca un Martini. Asa ca zic, „Da’le dreaq de masline, merge si fara!”.
  Caci, cum ai zis si tu : „mancarea e fudulie” :))))
  La fel si cu jucariile: „Las’ ca i-am luat destule lu’ asta micu’… sa imi mai iau si mie!”.

 2. cel mai trist “Decisions have been made” vazut de mine: scutece abandonate in raionul de alcool. probabil e de bine, copilul ala trebuie sa se obisnuiasca sa faca la olita la un moment dat ! >:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.