Denisa te învață: telefon și 10GB de net la doar 9 lei

Nici măcar nu e reclamă plătită. Sunt atât de bucuroasă că avem la dispoziție telefonie + 10GB de net cu doar 9 lei pe lună, încât trebuie să dau mai departe!

Știți că am scris despre YOXO, care la acel moment costa 19 lei pe lună. Sunt clienta lor de când am descoperit că poți să ai un abonament… fără abonament, practic îți instalezi aplicația și plătești lunar pentru a avea servicii de telefonie de la Orange. Dacă nu mai plătești, nu mai ai, nu-ți taie nimeni capul și nu iei nici amendă, nici bătaie.

Acum, probabil pentru că au constatat că nu folosește toată lumea cei 50 de GB care erau incluși în acel serviciu de 19 lei pe lună, s-au gândit să ofere 60 de GB… dar în același timp, opțiunea de a cumpăra un serviciu de telefonie cu „doar” 10 GB pe lună. Eu zic că vor rupe! Dacă nu ar fi totul online, ar sta românii la coadă pentru YOXO la 9 lei cum stăteau la cartela Cosmote cu 3 cenți (sau cât era…).

Păi eu consum cam 2GB pe lună. Iar YOXO tocmai s-a gândit ca în loc de 50, să-mi dea 60, că poate-mi trebuie. Atunci mi-a atras atenția oferta lor nouă, de doar 9 lei pe lună. Am schimbat imediat tipul de abonament și de luna viitoare economisesc 10 lei.

Ha, ha, ce zgrâcită sunt, mă uit la 10 lei? Da, sigur că mă uit la 10 lei. Eu sunt omul care se apleacă și pentru o monedă de 1 ban aflată pe jos. De ce să o las acolo, să ajungă la gunoi? Mă uit la orice leu și dacă pot să plătesc 9 lei în loc de 19 pentru același serviciu, că practic NU AM NEVOIE DE MAI MULT, de ce să n-o fac?

Despre cum se configurează YOXO v-am povestit într-un articol precedent, vi-l las aici. Enjoy și nu mai plătiți sute de lei pentru servicii de care nu aveți nevoie!!!

TL;DR? Deci vrei să îl încerci? Intră pe site și folosește codul meu: DENISA1FF35D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.