Diverse [36]

De mult, de tare mult timp n-am mai adunat o mână de link-uri sau idei de publicat „la grămadă”. Câteva stăteau în Drafts, ce-i drept. Tuturor le-a venit vremea. Aşadar:

  • Muşamarchetul sau parchetul modular sau… nici nu ştiu cum să-i zic, dar e foarte tare. Nu ştiu ce preţ are [văd 39,99, dar cât?], dar pare o alternativă OK la parchet, dacă nu ai chef să tai cu flexu’ pân’ la ziuă şi mai e şi apartament închiriat sau ceva.
  • 6.270.615 de maşini erau în România, la sfârşitul anului 2014, conform DRPCIV.
  • Laptele care nu se vinde NU este pasteurizat din nou. Laptele care nu se vinde este aruncat şi altă dată magazinul comandă mai puţin, dacă a luat prea mult şi nu l-a vândut pe cel din stoc. În nici un caz laptele nu este dus din nou la fabrică. Gândiţi cu mintea din dotare, oameni buni şi nu mai luaţi de bun tot ce scrie pe Facebook!


laptele pasteurizat si ras-pasteurizat

  • Că tot am ajuns la subiectul Facebook, nici faza cu pasta de dinţi şi codurile de culori, pe care o tot văd distribuită din vreme-n vreme, nu este adevărată. Because I said so, da. Dar şi pentru că ştiu că acele pătrăţele sunt puse acolo din raţiuni tipografice şi nu ca să ştie cumpătorul dacă pasta de dinţi conţine medicamente sau substanţe toxice sau mai ştiu eu ce. Ce naiba, o înghiţiţi sau vă spălaţi pe dinţi cu ea?
  • De fiecare dată când văd titlul newsletter-ului primit de la magazinul JYSK – „JYSK! Profitaţi de posibilitatea de a economisi!”, mă gândesc că o bună posibilitate de a economisi este să nu merg în magazinul cu pricina. Culmea-i că titlul este acelaşi, lună de lună, de mai bine de un an. Iar eu continui să economisesc prin neprezentare. Între timp, m-am dezabonat. Nu simt că aş fi pierdut ceva.
  • Fostul prim ministru Călin Popescu „Economia Duduie” Tăriceanu s-a însurat pentru a cincea oară. Dacă vezi că ai încercat de patru ori şi tot nu merge, nu te gândeşti că poate nu eşti făcut pentru căsătorie?
  • Încă una tare veche: Îmi place tot mai mult Digi24. Atunci când toate celelalte televiziuni ziceau, la ştiri, „un supermarket a retras de la vânzare carne infestată cu Salmonella”, Digi 24 spunea lucrurilor pe nume [la propriu]: „supermarket-urile Selgros au retras de la vânzare carnea de pui de la Avicola Călăraşi”. Văzând că pierd teren, au prins curaj şi greii ştirilor, cum ar fi Pro TV. Cam târziu, dar tot e bine că nu ni se mai servesc ştiri fără substanţă, din care aflam doar că în magazine sunt produse care ne pot îmbolnăvi, dar nu şi care erau acele produse ori acele magazine.

Poza am făcut-o în vizită la fabrica de lactate Danone. Vă asigur că nu se întorceau cutiile de lapte de nicăieri şi dacă chiar credeţi asta, poate v-ar fi mai bine dacă nu aţi mai cumpăra lapte. ŞI nici pastă de dinţi. Hei, v-aţi gândit cum ar fi să vă mutaţi în munţi? Ce cool!

4 thoughts on “Diverse [36]”

  1. dar cu muntii ce ai?? sa se duca-n desert mai bine! in munti au 90% sanse sa supravietuiasca, in desert exista 90% sanse sa scapam de ei! :P

  2. De cate ori o vad pe aia cu laptele, ma ia durerea de cap. Pe aia cu mierea si melasa si termenul de valabilitate o stii? Alta aberatie – avand in vedere ca legislatia specifica ce sa se scrie pe eticheta si in ce cazuri se pot omite anumite campuri de pe eticheta. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.