Donează încălțămintea de care nu mai ai nevoie!

Știu că ai cel puțin o pereche de pantofi pe care i-ai cumpărat și nu i-ai purtat niciodată. Și eu am. Cu toții avem. Până pe 10 noiembrie (păcat că există limitarea asta, credeam că e un proiect permanent), cu ajutorul unor oameni inimoși, poți să îi donezi gratuit. Sunt două variante:

  1. comanzi încălțăminte de pe site-ul otter.ro, iar când vine curierul, nu-l lași să plece cu mâna goală, ci îi dai o pereche de pantofi vechi, care vor ajunge la cineva care are nevoie de ei.
  2. chemi doar un curier, fără să îți cumperi ceva, îi dai papucii (haha) și el îi duce către o viață mai bună.

Trebuie să alegi din dulap încălțămintea pe care nu o mai vrei, dar care să fie în stare bună. Nu contează „marca și modelul”, adică pot fi orice fel de pantofi, câtă vreme mai pot fi purtați și nu sunt rupți sau nu au semne vizibile de uzură. Nimeni nu își dorește să primească gunoaie, totuși. Apoi, îi pui într-o cutie și aștepți curierul și uite-așa, faci ordine în dulapul cu pantofi și în același timp faci o faptă bună! 

THE OTTER SHOES. THE OTHER SHOES

Sigur ai o pereche de încălțăminte pe care nu o mai porți și, cu toate acestea, există întotdeauna o ocazie la care nu știi cu ce să te încalți. Fă loc în dulap pentru o pereche nouă și donează-le pe cele în stare buna, care nu mai fac parte din viața ta, altcuiva care are mai mare nevoie.

Că sunt cizmele acelea cumparate special pentru festival sau pantofii cu care ai fost la interviu sau bocancii cu care ai urcat o dată pe munte, sau niște balerini comozi cu care ai dansat la nuntă toată noaptea sau adidașii norocoși cu care ai alergat la maraton – dulapul este plin în permanență, dar pur și simplu lipsește perechea ACEEA.

Lasă încălțămintea să-și urmeze drumul! Dă-o mai departe și fă-ți loc în dulap pentru alta nouă! La orice comandă de pe otter.ro, cand vine curierul, poți să trimiți cu el înapoi perechea pe care vrei să o dai mai departe. Dacă pur și simplu vrei să faci cadou unei persoane care are nevoie, fără să-ți iei o pereche nouă, poți să chemi curierul oriunde te afli și să ne trimiți încălțămintea cu el. Noi ne ocupăm să ajungă la oamenii care au mai puține alternative pentru a se încălța.

Încălțămintea ta va duce pe altcineva mai departe, îi va purta noroc sau îl va purta la serviciu, la munte sau la ocazii speciale! Pass them on!

Acesta este doar unul dintre multele proiecte frumoase înscrise anul acesta la Webstock Awards. Mi-ar plăcea să existe, pe site-ul Webstock, câte o pagină dedicată fiecărui proiect înscris, astfel încât să ajungă la cât mai mulți oameni. Când se decernează premiile, e gălăgie, nebunie, se strigă, se aplaudă și de multe ori nici nu auzi cum se numește site-ul sau aplicația declarate câștigătoare. Și sunt foarte puțini oameni care mai scriu despre ele, după.  Mie mi-ar plăcea să citesc despre toate – de acest site și de campania celor de la Otter știu pentru că mi-am notat atunci adresa site-ului, fiind direct interesată de a dona pantofii pe care nu-i mai port.

Și sper din tot sufletul ca Otter să prelungească această campanie, mai ales că vin sărbătorile și… iarăși devenim cu toții mai buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.