Dorel, personajul preferat al redactorilor Antena3 şi Realitatea

O prezentatoare de ştiri de la Realitatea citeşte, cu toată seriozitatea, o ştire cu titlul „Icsulescu, victima lui «Dorel»”. Şi dă-i, şi turuie, „un Dorel a făcut nu ştiu ce”.

Fraţilor, Dorel e un personaj dintr-o serie de reclame la coniacul Unirea, aşa de mult v-au plăcut reclamele alea sau aveţi un contract cu cei de la Unirea Euroavipo Group, care stipulează că trebuie să-l aduceţi în discuţie pe Dorel de fiecare dată când aveţi o ştire despre un muncitor leneş?

Sunteţi televiziuni de ştiri, trebuie să prezentaţi ştiri, nu pamflet, nu funny videos, nu altceva. Doar ştiri. Dacă vreau pamflete şi alte aroganţe, intru pe DailyCotcodac, dacă vreau filmuleţe amuzante, mă duc la Fulgerică, dacă vreau altceva, intru pe bloguri. Dar când vreau ştiri, ar trebui să le primesc de la televiziunile care se autointitulează „de ştiri”.

Fazele cu Dorel au fost amuzante în 2008 sau când s-or fi lansat reclamele alea. Atunci toţi muncitorii care stăteau degaeba în jurul unui singur amărât care presta erau „Dorei”. Au trecut nişte ani de-atunci, nu mai sunteţi amuzanţi când ne agasaţi cu Dorel în sus, Dorel în jos.

S-a prăbuşit un balcon? De vină a fost Dorelul care l-a construit. Asfaltul turnat în urmă cu o lună e deja plin de gropi? Tot Dorel e vinovat. O groapă a fost săpată în trei luni? Păi e clar, Dorel n-a avut chef de muncă ş.a.m.d..

Tăiaţi crapu’ şi reveniţi-vă! Lăsaţi-l pe Dorel în durerea lui şi vedeţi-vă de ştiri!

9 thoughts on “Dorel, personajul preferat al redactorilor Antena3 şi Realitatea”

  1. Nu e muncitorul patriot vorbesti prostii e victima sistemului Romanesc ala e romanul care munceste sa-si tina familia sa le dea de mancare si munceste si altii il batjocoresc si salariul e mizerabil si de plans nu are unde sa planga….. si spera la o pensie dar nu o mai apuca ori ii scade cat de mult…..

  2. Intr-adevar, celor de la Antena 3 live ca si celor de la Realitatea TV cand li se pare un subiect sau o replica mai deosebita ii dau inainte cu ele pana se „devalorizeaza”.
    Un exemplu este cel al Alessandrei Stoicescu care „EFECTIV” il tot repeta pe domnul cuvant.

  3. Pingback: 16 ipostaze fantastice din viața lui „Dorel”
  4. Pingback: De la lume adunate | Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.