Două afaceri de succes în Hunedoara

Ştiu două mici afaceri din Hunedoara care nu doar că au trecut fluierând prin criză, dar cred că au şi prosperat şi continuă să facă profit, nederanjate de nimic.

Prima afacere: micuţul chioşc de sandwichuri de pe Bulevardul Dacia. O deveancă m-a dus prima dată acolo şi mi-a spus că are o mulţime de prieteni din Deva care vin la Hunedoara special pentru „pitburgerii” de aici. Eu nu ştiu să vă spun cum sunt pitburgerii, dar sandwichurile cu şniţel din piept de pui fac foarte bine la foame! Atât de bine le merge celor de la Cosimo, firma care are chioşcul ăsta, că au mai deschis unul, în apropiere de Park Place. 

sandiwcherie cosimo hunedoara

sandwich de la cosimo hunedoara

shaorma de la cosimo hunedoara

Cea de-a doua: brutăria Happy Bread, care are clienţi la orice oră din zi şi din noapte.
Nu exagerez, şi la ora 3 AM am stat la coadă ca să cumpăr pâine. Dacă ajungeţi vreodată pe-acolo, vă recomand pâinea cu multicereale, costă 1,70 1.80 lei şi sigur o să vă întoarceţi să mai luaţi.

7 thoughts on “Două afaceri de succes în Hunedoara”

  1. mihai: eu cred ca da, in arad este mcdonalds dar in ultima vreme s`au deschis o gramada de covrigarii si saormarii. mananci mai mult si mai ieftin decat la mcdonalds. nu toti au bani sa dea 10+ lei pe un meniu care`ti incape pe o masea.

  2. Cine mananca la Mac, in loc sa caute ceva cu adevarat sanatos, isi merita soarta. Am incetat sa mai mananc mancarea aia de porci cu ani in urma, dupa ce mi-a trecut ‘pasiunea’ ca e ceva ‘cool’. Odata trecute caldurile in cauza, am inceput sa gust cu adevarat manacarea aia de plastic si am realizat ca numerita sanatatea si banii mei.

    La orice ora prefer un gyros cinstit sau un hot dog, decat plasticul lor.

    Revenind la cele 2 afaceri: daca oferi un produs de calitate si la pret decent, nu ai cum sa nu reusesti. Sa speram ca le va merge bine, chiar e nevoie si de asemenea exemple

  3. Oh ce bine ar fi de am avea si noi in oras o bruterie deschisa macar pana la 12 noaptea! nici nu stiam ca exista bruterii non-stop!Si pretul e mic, la Cluj sub 2 lei nu gasesti numai la jumatate de kg!

  4. Azi,data de 28.07.2014,la ora 8,45 am cumparat paine neagra cu 1.30 lei
    de o proasta calitate, am cumpar zilnic paine de la aceasta fabrica si vreau mentionez faptul ca,uneori painea este buna,alta data nu este comestibila,ori este prea arsa,fara niciun gust,daca ati face paine negra din faina alba si taratze ar fi foarte buna,dar am impresia ca o colorati cu caco si remacinati painea veche,asa o sa va pierdeti clientii,usor………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.