Duminică, în Kauflandul din Hunedoara

Vreun client supărat pe vânzătoarea de la cofetărie s-a gândit să facă o glumă. Eu am primit poza de la prietena unei prietene, :D aşa că nu ştiu cui să acord credit pentru ea. Da’ e tare de tot faza, orş’cât.

sunt la caca

10 thoughts on “Duminică, în Kauflandul din Hunedoara”

  1. Ha ha ha!!!
    Sar peste faza cu caca şi mă leg de idioţii care pun mesaje dinastea: „revin în 10 minute”. De unde să ştiu cât a trecut din alea 10 minute??? Poate au trecut 3 ore că te-a călcat maşina… Na… presupun că de-aia e vânzătoare la alimentara de la colţ care n-are niciodată nimic, că n-o duce capu mai mult…

  2. CINE A FACUT SIGUR A TRUCAT-O CACI AZISUL ERA DOAR „REVIN IMEDIAT” DAR CINE SE OCUPA SA STRICE IMAGINEA UNEI PERSOANE NUL DUCE MINTEA LA MAI MULT DECAT LA ASTFEL DE GLUME PROASTE CACI ORICUM AFISUL IL FOLOSESC FETELE DE LA COFETARIE SI ACUM SI ESTE SIMPU „REVIN IMEDIAT” .CAND A FOST FACUTA POZA ERA SEARA LA ORA INCHIDERII IAR FATA CARE ERA DE SERVICI SA DUS PUP SI SIMPLU SA ARUNCE GUNOIUL DAR PERSOANA PESPECTIVA CE A FACUT POZA SE STIE CA SE OCUPA DE DEFAIMAREA SI STRICAREA IMAGINII SUPERMARKET-ULUI BKAUFLAND. RUSINE DIN PARTEA EI CA NU ARE ALTCEVA DE FACUT CA SASI CASTIGE CINSTIT PAINEA PT CACI IN CHESTIA ASTA CU AFISUL NU E IMPLICAT KAUFLAND PE CAT ESTE IMPLICATA VANZATOAREA CARE ERA DE SERVICI IN SEARA ASTA DAR CINE SA OCUPAT DE ASTA NA INTERESAT-O CE ARE DE PATIT DACA CINEVA SUPERIOR EI VEDE ANUNTUL DE PE NET.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.