Experimentez

De ceva vreme, mi-am făcut cont pe Twitter. Nu ştiu de ce, poate pentru că am văzut la Gramoşi că „se poartă”… Scriu destul de rar şi nu, nu vreau feedback.
Să vedem cât mă mai ţine. Deocamdată e ca un fel de „Dear diary”, doar că în văzul tuturor. Mai foloseşte cineva Twitter?
Dacă da, de ce?

6 thoughts on “Experimentez”

  1. Nu folosesc, dar mă bag şi eu în seamă cu o părere, că tot aşteptam prilejul :D Mi se pare că twitter-ul e util doar pentru oamenii hiperactivi, care azi sunt la Paris, mâine la Londra şi poimâine într-o junglă, n-au timp să scrie toate astea pe blog sau să-i sune/sms/mail pe ăia care ar putea fi interesaţi de dispariţia lor în ceaţă, aşa că-i convenabil să scrie câteva rânduri pe care o să le vadă toţi.

    În rest… nu cred că interesează pe nimeni postări ale unor oameni obişnuiţi, gen ”uau, sunt la film în mall. e naşpa, nu-l recomand” sau ”sunt la munte, tocmai pun benzină la maşină” (pe-a doua am şi văzut-o zilele astea, când încercam să mă lămuresc şi eu care-i treaba cu twitter). Iar dacă e să publici acolo sclipiri de moment… tot mi se pare puţin penibil, am ajuns atât de dependenţi de net încât trăim ca să avem material de web 2.0? :)

    Bine, am exagerat niţel, but you get my point… i hope :)

  2. si asa ma simt stresata cand nu am inspiratie sa scrui ceva pe blog sau ca n`am vizitat blogurile pe care le citesc intr`o anume zi ca am avut alta treaba, daramite sa ma mai stresez sa anunt populatia de pe internet ca mi s`a rupt o unghie sau ca intarzii 30 de min la sala si alte chestii de care nu`i nimeni curios.
    twitter nu ma atrage deloc in acest moment.

  3. Pingback: 2008, un an de 42 de GB | Denisuca - nevastă de Coşmar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.