Feedback de la câştigătorii Zveltaform

ZveltaformAm lăsat să treacă o lună – de fapt, am lăsat să treacă mai mult timp pentru că… m-am luat cu altele – de când cei 10 câştigători ai cutiilor de Zveltaform au primit premiile, după care le-am cerut să-mi spună dacă produsul i-a ajutat să slăbească.

Mulţi dintre ei mi-au spus, jenaţi, că nu au desfăcut cutia încă. :) Nu-i bai, dragilor, că şi eu fac la fel… Nu am trecut numele câştigătorilor, pentru că m-am gândit că poate că nu vor toţi să se ştie ce şi cum. Ultimele două mesaje m-au făcut, însă, să mă bucur din tot sufletul că am acceptat colaborarea cu Dacia Plant. Să vezi cum un concurs aparent banal schimbă viaţa cuiva este într-adevăr un lucru special, o sursă de bucurie pentru mine!

Iată, aşadar, ce răspunsuri am primit de la câştigători [nu mi-a răspuns toată lumea, dar ăsta e un risc pe care mi l-am asumat atunci când am organizat concursul, ştiu că nu toată lumea are chef de „chat” pe e-mail]:

 • O să fiu foarte sinceră cu tine, cand am citit articolul foooarte lung pe care l-ai scris atunci despre Zveltaform, am pierdut cumva din vedere faptul ca produsul este sub forma de praf. Credeam că sunt pastile ce conţin ingredientele enumerate de tine şi ajută la reducerea poftei de mâncare. Eu am o problemă cu produsele de genul acesta, nu le pot mânca „de bunavoie şi nesilită de nimeni”, aşa că am făcut cutia cadou şefului meu (căci am primit-o la munca şi el e mare fan al suplimentelor de genul acesta…).
 • Am primit cutia, dar încă nu am început-o. Când o voi face, vă voi scrie cu cea mai mare plăcere un feedback.
 • Din păcate, cutia e tot neîncepută, pentru că soţul meu nu s-a apucat de sală încă…  Când va începe să o foloseasca o să îi cer impresiile şi îţi scriu negreşit! O zi bună!
 • Am testat, timp de două săptămâni, nu toata cutia. Gustul natural nu imi place însă cu puţină zeamă de lămâie a mers. Dă senzaţie de saţietate,  mi-a fost foarte sete după ce consumam. Ceea ce m-a făcut să mă opresc au fost câteva zile de disconfort la nivelul stomacului, dureri mai exact, urmate de diaree. Nu ştiu dacă au fost probleme cauzate de produsul în sine sau o stare de rău din cauza vreunui alt aliment.
  Mi-am propus să încerc din nou cu produsul care mi-a rămas. Ceea ce pot să spun este că are exact efectele pe care le-a promis, singura problemă fiind gustul, cel puţin la început. Mulţumesc pentru produs încă o dată! Zi frumoasă în continuare.
 • Despre Zveltaform: m-am obişnuit rapid cu gustul şi „posologia”, dar mie, unuia, îmi provoacă balonări. Într-adevăr, taie senzaţia de foame, dar poftele… nu. Asta ţine de vointa mea foarte slabă. Şi încă ceva: în combinaţie cu strugurii, la mine face ravagii, adică sunt obligat să merg la toaletă, să-mi pudrez nasul, desigur, cam de prea multe ori.
  Acum am cam ajuns la finalul borcanului şi constat că am slăbit în jur de 1 kg, aşadar ceva efect a avut. Mi-e teamă, însă, că îmi stric stomacul, aşadar nu cred că voi continua să mai iau Zveltaform sau alte prafuri, cel puţin o perioadă. Cel mai bine mă abţin şi mă apuc de sport.
 • În primul rând, mulţumesc din nou pentru premiu! :) Da, Zveltaform chiar mi-a fost de ajutor, înlocuieşte cu succes masa de seară. Fără sport, doar cu cu regim, am reuşit să slăbesc 2 kg în aproximativ 3 săptămâni, eu zic că e decent. La început mi s-a părut cam ciudat la gust, am amestecat cele 4 linguriţe de Zveltaform pe rând cu iaurt, lapte, apă. Mie mi s-a părut cel mai OK în combinaţia simplă, cu apă.
  Nu am avut probleme cu digestia pentru că am consumat multe lichide pe parcursul zilei. Per total, mă declar mulţumită. Într-o săptămână cred că termin cutia şi îmi voi mai cumpăra. :)
 • Denisa, am îndrăznit să-ţi scriu acest mail pentru a-ţi mulţumi! Mi-am spus povestea şi oful pe blogul tău şi nu m-am gândit că voi câştiga, dar doream ca lumea să ştie cât de rau poate face grăsimea – şi nu doar fizic!
  Am primit cutia de Zveltaform de la tine plină de entuziasm şi doream să o încerc cât mai repede, doream o minune în viaţa mea şi cred că minunea a început să apară! Am reuşit să scap de primele 7 kg, dar nu renunţ aici! O să iau Zveltaform până mă voi simţi împăcată cu mine însămi, până când voi putea şi eu să mă privesc în oglindă, până mintea îmi va accepta corpul!
  Datorită ţie şi premiului pe care mi l-ai oferit, viaţa mea se schimbă! Mulţumesc din inimă, Denisa şi mulţumesc celor care au descoperit eficacitatea Zveltaform!
  Voi continua să te anunţ cum se schimbă viaţa mea şi nu voi ezita să mulţumesc de fiecare dată. Te îmbrăţişez şi-ţi urez o zi bună!

Şi eu vă mulţumesc tuturor pentru participare şi sper ca ultima poveste să vă determine pe toţi să încercaţi să faceţi o schimbare. În bine.

2 thoughts on “Feedback de la câştigătorii Zveltaform”

 1. Consider ca de undeva trebuie sa incepi cand te apuci de un regim. pt mine castigarea cutiei de Zveltaform a fost „sutul in fund” de care aveam nevoie pt a incepe :)

  Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.