Fie ca.

Au început să „zornăie” telefoanele, oameni pe care nu i-am mai întâlnit de mult se simt obligaţi să ne ureze, mie şi alor mei, chestii cu lumina sfântă, cu bucuria învierii etc. Prin oraş e mai puţină agitaţie decât în anii trecuţi, la Kaufland n-am stat aproape deloc la coadă, semn că oamenii şi-au făcut cumpărăturile din timp sau că nu au primit alocaţiile, şomajul, salariile sau primele de Paşti.

Luni şi marţi, chiar dacă hypermarket-ul Real a fost deschis non-stop, am trecut pe lângă el pe la 1 noaptea şi era gol. Criza ne-a cam liniştit pe toţi.

Sărbătoare fericită!

9 thoughts on “Fie ca.”

  1. Cu toate ca m-am cam indepartat de ortodoxie(si aici ma refer la ritualuri,forma de prezentare si multe chestii care nu-mi plac)iti urez Paste fericit!

  2. nush de ce va plangeti toti de mesajele alea in loc sa va bucurati ca cineva da 3 centi sau cat costa un SMS ca sa va ureze sarbatori fericite. nu mi se pare un lucru asa de naspa ca se trimit mesaje.
    eu nu trimit mesaje dar sun prietenii, mi se pare mai personal asa. fiecare ureaza dupa cum considera.

  3. Curios ca in Bucuresti, desi la marile magazine nu se mai sta aproape deloc la coada (s-au deschis o gramada in ultima vreme, plus ca au inceput sa se organizeze mai bine, au aproape toate casele deschise) la magazinele mai mici de cartier (gen Mega Image) inca au fost cozi, semn ca bucuresteanul a inceput sa cumpere mai putin pentru Paste si nu s-a mai simtit obligat sa bata drumul pana la un Hipermarket.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.