Film: Zootopia (2016)

Vai, cât de tare a fost filmul ăsta! L-am văzut subtitrat și nu dublat, sâmbătă seara, într-o sală plină. Și am râs cu toții ca niște copii, deși copii nu erau prea mulți în sala de la Cinema City Deva.

L-am așteptat bătând mărunt din picioare încă de când mi-a arătat Sebi trailerul pentru prima dată. Faza din trailerul cu leneși atâta e, în rest filmul e despre o iepuroaică tânără care a visat și a reușit să ajungă polițistă în The Big Donut (New York=THe Big Apple), adică marele oraș Zootropolis.

Zootropolis este echivalentul New York-ului, un oraș mare, în care oricine poate fi orice și absolut orice animal poate să ajungă tot ce-și dorește, dacă își dorește cu adevărat asta. Știți voi povestea. Ei bine, iepuroaica vine aici și este dezamăgită când șeful poliției o trimite să dea amenzi de parcare.

După foarte puțină vreme, află că nu mai puțin de 14 mamifere au dispărut de acasă și urmărește o pistă, împreună cu vulpoiul care a păcălit-o în prima ei zi ca polițistă. E mai multă poveste în filmul ăsta decât m-aș fi așteptat să fie. Sincer, eu mă așteptam ca animația și desenele superbe să fie suficiente, dar producătorii au plusat cu o poveste faină, cu vedete ca Shakira, cu glume bune, tot ce trebuie.

zootopia_shutterstock_378558802

Foto: Judy Hopps & Nick Wilde, Zootopia characters | Shutterstock

Foto featured: Zootropolis | Disney

Eu îi dau nota 9 din 10, pentru că m-am distrat.

1 thought on “Film: Zootopia (2016)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.