Fiole pentru un păr sănătos

hair what are you doingCred că oamenii de la Farmec au ştiut că nu mi-am mai vopsit părul din toamna anului trecut. Nu am făcut-o pentru că am vrut să-i dau o pauză părului meu şi aşa destul de agresat – vopsea, uscare cu foehn-ul după fiecare spălare, perie în loc de piaptăn etc.. De altfel, am cutia cu vopsea pentru păr în baie şi de fiecare dată când îmi analizez zecile de fire albe în oglindă, mă uit apoi ameninţător spre vopsea.

Adevărul e că vopsindu-mi părul de la 15 ani, am cam uitat ce culoare naturală aveam. Noroc cu pozele făcute înainte de a începe să-l vopsesc, că mi-am amintit: părul meu are culoarea vântului turbat. E un şaten cu nuanţe de gri, iar acum cu multe inflexiuni argintii date de multele fire albe. Şi credeţi-mă că am multe fire albe; Piticu m-a întrebat ce s-a întâmplat cu mine când m-a văzut, în ianuarie. De câte ori mă văd în poze parcă aş vedea o băbuţă ninsă.

După aproape juma’ de an în care nu mi-am mai vopsit părul, am decis că zilele astea o să încep să-l chinui din nou. Şi, la marele fix, mi-a sunat curierul la uşă şi mi-a adus un „kit anticădere păr” de la Gerovital Plant Tratament. Mesajul care însoţea fiolele:

fiole gerovital 1 fiole gerovital 2

„Dragă Denisa, indiferent ce freză ai, sănătatea părului tău este cea mai importantă! Te invităm să foloseşti noul Kit anticădere din gama Gerovital Plant Tratament! 

Cu drag, Farmec”.

Foarte frumos. Mulţumesc, Farmec, pentru că te-ai gândit încă o dată la mine şi mi-ai ghicit problemele fără ca eu să fi spus ceva!

1 thought on “Fiole pentru un păr sănătos”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.