„G” de la galben

Am mai spus că-mi plac mult culorile, de preferinţă cât mai vii şi amestecate. Luate individual, sunt doar câteva care îmi plac mult de tot: verde viu, albastru deschis – denim, portocaliu, roşu închis – sângeriu şi… cam atât. Dar în ultimii ani a început să-mi placă şi galbenul. Nu galbenul obişnuit, ci „Deep Yellow”, adică galbenul care bate în portocaliu [C=0 M=60 Y=100 K=0, mai exact].

Nu ştiu dacă o să îmbrac vreodată o haină în culoarea asta, pentru că există nişte musculiţe, nişte goange care sunt atrase de culoarea galbenă şi dacă te pune naiba să ieşi afară din casă, vara, cu un tricou galben pe tine, te întorci acasă plin de gonguţe din astea. Yuck!  

Pe de altă parte, mi-a povestit Sebi o chestie amuzantă legată de culoarea asta. La un muzeu al berii, grupul a fost întrebat de ghid ce culoare are berea. „Galbenă”, a răspuns un tip care voia să fie băgat în seamă.
„Ieşi afară!”, a venit răspunsul ghidului. Galbenă-i când iese, când intră e aurie!

Azi am fost scurtă, ne citim şi mâine, cu vitamina H. Atâta-s de ameţită de cap încât abia acum am văzut că am două articole cu „G”. :D 

2 thoughts on “„G” de la galben”

  1. Mda, am încercat si eu sa port galben, si arat de parca-s moarta de o săptămâna. Galbenul nu merge nici cum cu tenul meu, chit ca-s bronzata cam tot timpul. In schimb am văzut Black people, care arata super bine in galben!
    Aceeași problema cu lime color. Așa ca dacă va gusta, fac cadou 2 topuri faine si identice( sleeveless with V-neck), unul galben si unul lime, mărimea x-small. Cred ca-s luate de la H&M.:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.