Cum să primești un hamburger de la McDonald’s

McDonald’s intră în era tehnologiei! Tocmai și-a lansat aplicația de Android și iOS. Nimic ieșit din comun până aici; ieșit din comun este faptul că dacă-ți instalezi aplicația pe smartphone, poți primi un produs gratuit de la McDonald’s!

Mai precis, un hamburger sau un McPuișor sau o porție mică de cartofi prăjiți. Am testat: e pe bune. Am primit un McPuișor, ocazie cu care am aflat care este diferența dintre McChicken (sandwichul meu preferat de la Mc) și McPuișor: cel din urmă este mult, mult mai mic. Sunt, însă, câteva aspecte demne de luat în seamă, dacă vreți să beneficiați de gratuitate: 

  • după instalarea aplicației, trebuie să vă faceți cont
  • mergeți la Vouchere și „deschideți” voucherul găsit – acesta se mută automat în secțiunea „Voucherele mele”
  • când vă aflați în restaurantul McDonald’s, pentru a cere produsul gratuit, trebuie să aveți pornită Locația/Location services
  • nu trageți voi de fermoarul care dezactivează voucherul, că nu mai primiți nimic!
  • nu mergeți la Mc când e aglomerat, riscați să stați, ca mine, 40 de minute la coadă și să vi se facă foame, ajungând să cheltuiți pe fast food mai mulți bani decât v-ați planificat

În altă ordine de idei, dacă tot eram acolo, mi-am propus să încerc plăcinta cu cremă de brânză și gem de caise, că arăta bine. Am luat una și pentru mama, normal, dar când le-am primit (deja ambalate în pungă) nu am stat să analizez ce-i înăuntru. Înăuntru erau plăcinte cu vișine, iar eu eram deja departe de McDonald’s. Oricum nu m-aș fi întors, să mai stau 40 de minute la coada aia nebună.

Ultima dată când am mers la Mc, am luat cafea pentru drum. Paharul avea capac, dar cine mi-a dat-o nu l-a fixat, eu nu m-am uitat și rezultatul a fost: cafea pe pantaloni. Am primit atunci o cafea în schimb (pentru că o vărsasem pe toată pe mine), dar pantalonii a trebuit să mi-i curăț singură, la baie.

Înțeleg că sunt ore de vârf și că în ciuda angajaților, mulți, care nu stăteau nici o secundă, restaurantul era tot plin de oameni înfometați care trebuiau hrăniți rapid. Nu înțeleg care-s șansele să pățesc nasoale de două ori consecutiv. Cred că acestea, statistic vorbind, sunt foarte mici.

Poate că deschiderea încă unui restaurant McDonald’s în Deva, în incinta Shopping City, nu e o idee rea. La ce cozi sunt tot timpul la KFC, cred că piață de desfacere este.

4 thoughts on “Cum să primești un hamburger de la McDonald’s”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.